Gura lumii 11.09.2014

10 septembrie 2014 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii

gura lumiiDin câte se pare, modelul practicat în politică sub forma hai să apărem, să ne lipim, sau să ne agăţăm de poza sau spatele cuiva mai popular nu a mers şi în cazul liderului galben atât la faţă cât şi în alte privinţe de la noi din judeţ. Hotărât să iasă în evidenţă şi să fie văzut de toată lumea la braţul aspirantului la cea mai înaltă demnitate în stat, omul nostru s-a înghesuit şi s-a strofocat să se facă văzut, deşi statura nu îi permitea acest lucru, iar unii „binevoitori” i-au sugerat să se lase luat în braţe de cel care tocmai făcea furori în mulţimea adunată la o manifestare populară. Lucrurile au fost şi mai evidente atunci când colegii de partid au pus umărul pentru a-l susţine împingându-l la propriu pe la spate pentru a-l ridica din iarbă pe asfalt, de unde tocmai alunecase, poate, poate va fi şi el văzut de ochii curioşi ai camerelor de luat vederi.

 

 

Cică la un magazin din capitala judeţului, cu sediul exact lângă lăcaşul de cult nou construit, care vinde printre altele şi uşi pentru locuinţe, cuvântul comercianţilor nu valorează nici cât o ceapă degerată, iar regulile de bun simţ pentru ei sunt o ecuaţie nedescifrată încă. Aşa a păţit un om de bună credinţă care a luat de bune promisiunile lor, precum că tot ce vând ei este de calitate, iar pentru asta garantează şi cu ştampila şi cu obrazul. Aşa se face că atunci când au venit să monteze uşa plătită în avans, meşterii s-au pus să demonteze fără a şti dacă au ce pune în loc, iar despre garanţia promisă au spus că nici nu poate fi vorba. Dar ce să vezi, ghinion! Uşa nouă, adusă din magazinul cu pricina, nu era tocmai intactă, iar dacă meşterii se grăbeau să o scoată pe cea veche, omul nostru rămânea cu o deschizătură la intrare, de se iţeau şi vecinii când treceau pe lângă uşa sa.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Moise Nicoară spune:

    Da, e vorba de Purcel (Moloţ) la Ţebea. La Poieniţa Voinii doamna Carmen Hărău spunea în gura mare că ei, sic !, nu cred că va scăpa la ÎCCJ de a fi declarat incompatibil. Deci, va trebui să îşi dea demisia. Primii care îşi fac încălzirea sunt liberalii înşişi, cei care vizează şefia PNL la nivel de judeţ. Aşteptăm cu interes cel de-al XV-lea Congres….

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 11.09.2014

Ioan Poenar, fost preot în Luncoiu de Sus

Bulina albă 11.09.2014

Sorin Vasilescu, prefectul judeţului Hunedoara

Liderii politici hunedoreni susţin că suspendarea preşedintelui nu este oportună

Ce cred politicienii hunedoreni despre iniţiativa preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, de suspendare din funcţie a preşedintelui României, Traian Băsescu?...

Închide