Gura lumii, 10.10.2019

9 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Cine bate palma cu el va avea fotoliul de lider asigurat. Aşa susţin gurile rele că se întâmplă într-o urbe din regiunea cu lămpaşe, unde acum e mare vânzoleală. Cică la uşa individului, dorit cu ardoare de toţi candidaţii, este coadă mai ceva ca la racla cu moaştele vindecătoare. Bârfitorii spun că omul în cauză are în parohia sa mii de suflete gata să-i urmeze sfatul şi să pună ştampila de vot pe ce candidat zice el. ”Fraţii”, ordonaţi şi ascultători, nu au conştiinţă proprie şi acţionează doar după cum li se indică, pentru că există deja dovezi în acest sens. La alegerile trecute au reacţionat după cum li s-a spus şi un individ fără calităţi intelectuale ori măcar dorinţă de muncă a ajuns să ocupe fotoliul de şef. Cu cine se va alia şi pe cine va susţine gurul lămpaşelor rămâne de văzut, spun bârfitorii.

Fug de apă şi săpun mai ceva ca dracul de tămâie. Situaţia este întâlnită într-o structură a statului din zona cu lămpaşe, unde mai mulţi dintre angajaţi sunt certaţi rău de tot cu săpunul. Gurile rele spun că indivizii, doi la număr, sunt atât de împuţiţi încât colegii lor din centrul judeţului refuză să mai fie trimişi de către şefi să le facă evaluarea trimestrială. În cele opt ore cât le verifică toată activitatea pe trei luni, oamenii trec prin toate culorile curcubeului şi intră automat în foaie de boală pentru refacerea stomacului. Au încercat să aducă în discuţie chestiunile de igienă, dar mai cu perdea, că le era lor ruşine de ruşinea ce ar fi trebuit să o aibă funcţionarii. Doar că indivizii nu numai că nu s-au simţit, ba chiar se arătau înverşunaţi pe cei care încalcă regulile de bun simţ, de parcă nu ar fi fost vorba de ei. În aceste condiţii, spun cârcotaşii, colegii lor s-au întrebat miraţi dacă cei doi sunt în toate minţile, dacă au simţurile olfactive funcţionale ori sunt pur şi simplu nesimţiţi.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Dan Stoian, noul director al ADI Deşeuri Hunedoara

Mişcări de trupe la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară-Sistemul Integrat de Gestionare a Deşeurilor judeţul Hunedoara.

Aplicaţia „Deva24”, succes peste aşteptări

Lansată în vara anului trecut, aplicaţia ”Deva24” are succes. Aplicaţia este utilă devenilor, pentru că pot sesiza problemele lor, iar...

Natalia Elena Intotero, la Castellon de la Plana, capitala neoficială a românilor din Spania

În Spania, un cetăţean străin din cinci este român, comunitatea românească fiind cel mai mare grup de străini din întreaga...

Închide