Gunoi menajer mai scump şi în Valea Jiului

1 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

 

      Majorarea de preţ pentru colectarea gunoiului menajer a fost aprobată în legislativul local al municipiului Petroşani, după ce ADI Deşeuri a transmis primăriilor din Valea Jiului o adresă în care menţionează că solicitarea firmei care colectează deşeurile este justificată.
Majorarea de preţ nu se va resimţi în buzunarul locuitorilor şi va fi suportată din bugetul local. Cel puţin la Petroşani, potrivit primarului Tiberiu Iacob-Ridzi, taxa de colectare plătită de populaţie nu se schimbă. Diferenţa de preţ rezultată din majorare va fi suportată din bugetul municipalităţii. În prezent, la Petroşani, o persoană achită lunar o taxă în valoare de 10 lei/lună pentru gunoiul menajer. În Valea Jiului, contractul de gestionare şi colectare a deşeurilor menajere este derulat de Supercom, el are o valoare estimată de peste 120 de milioane de lei şi se întinde pe nouă ani.(Maximilian Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Situaţia Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva ar putea ajunge în instanţă

Constructorul spaniol al Lotului III al Autostrăzii Lugoj – Deva intenţionează să acţioneze statul român în judecată, după ce ministrul...

Gura lumii, 02.09.2019

Taie şi spânzură în organizaţie, aşa cum a fost învăţat în vremuri de mult apuse. Gurile rele spun că metodele...

Bulină neagră, 02.09.2019

Geanina Larisa M., adolescentă din municipiul Lupeni

Închide