Politica si administratie

Grup de lucru al USL în judet

Sorina Popa

Preşedintele organizaţiei PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că la nivelul judeţului, Uniunea Social-Liberală va fi condusă de doi copreşedinţi, dar şi de un grup de lucru, format din şapte membri ai PSD şi şapte ai ACD.

„În acest fel, se vor stabili coordonatele de lucru. În perioada mai-iunie, vom face sondaje de opinie, ca să vedem care sunt candidaţii care au şanse reale, pentru alegerile locale de anul viitor. Un sondaj va fi efectuat de către PSD Hunedoara, iar celălalt de către ACD Hunedoara. Vom verifica reciproc sondajele, iar acolo unde se înregistrează diferenţe mari, va fi făcut un al treilea sondaj”, a declarat deputatul Laurenţiu Nistor.
Pe de altă parte, deputatul PSD susţine că, după ce la nivel judeţean va fi încheiat protocolul USL, „se interzice orice formă de colaborare cu cei de la PDL”. „Pentru mine, Traian Băsescu a fost preşedintele ţării până în urmă cu câteva zile, când el a spus că cei doi copreşedinţi ai Uniunii Social-Liberale formează un grup comic. Dacă un preşedinte poate să vorbească astfel, atunci, pe mine nu mă reprezintă”, a adăugat liderul PSD Hunedoara.

3 comentarii la „Grup de lucru al USL în judet

  • Era sa ma si sperie faptul ca actualul presedinte al Romaniei ar fi putut sa-l reprezinte pe domnul Nistor!!!!!
    Si este foarte bine !
    Abia astept sa vad ce va zice domnia sa cind va fi reprezentat pe plan local de domnul Molot si Marginean, e si mai misto !?!?

  • Da, si in primul rand o sa va lucrati intre voi. Sunteti niste copii mari, razgaiati si isterici care cred ca lor li se cuvine tot doar pe principiul ca au gura mare si dau bine cu pumnu sau picioru.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.