ComunitateFlash

Gripa nouă a reapărut în judeţ

Andreea Lazăr

Un caz de gripă porcină a fost confirmat şi în judeţul Hunedoara. Virusul a fost descoperit la un bărbat, în vârstă de 49 de ani. Acesta se află internat în Spitalul „Dr. Alexandru Simionescu“ şi urmează tratament de specialitate.

Virus contactat acasă
Potrivit directorului spitalului, Gavril Bende Barna, bărbatul a contactat virusul noii gripe acasă, acesta nefiind plecat în străinătate sau în alte localităţi. „La sfârşitul săptămânii trecute, s-a prezentat la spital un bărbat, care avea simptomele gripei noi. I s-au făcut analizele şi i s-a administrat tratament de specialitate. În urma testelor făcute, prezenţa noului virus a fost confirmată. Acesta se află internat în secţia de boli contagioase a spitalului nostru, unde va mai sta încă două zile. Bărbatul se află în afara oricărui pericol. De asemenea, soţiei pacientului i s-au efectuat analize iar rezultatul a fost negativ”, a declarat medicul Bende Barna, directorul Spitalului „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara.
Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, acesta este singurul caz de gripă nouă din judeţul Hunedoara înregistrat în acest an, în prezent neexistând alte persoane suspecte de această boală.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura