Gospodărie distrusă de un incendiu puternic

Alarma a fost dată ieri dimineaţă, la Costeşti, unde un in­cen­diu puternic a cuprins o gospodărie. Echipaje de in­ter­venţie, alcătuite din 10 pompieri ai Detaşamentului Orăştie, au acţionat pentru stingerea focului care cuprin­sese o casă şi anexele ei.
Echipele care au ajuns la locul în care se dezvolta incendiul, au constatat că acesta se manifesta la acoperişul clădirii, cu o suprafaţă de aproximativ 100 de mp şi la anexe gospodăreşti pe 50 mp. Pompierii au acţionat cu două autospeciale, cu capacitate de 5.000 şi 9.000 de litri, reuşind să limiteze arderea. Din fericire, cei şase locatari ai casei, doi copii, de 14 şi 16 ani, şi patru adulţi, au reuşit să iasă la timp din locuinţă”, a precizat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.
Un bărbat de 64 de ani a suferit arsuri minore pe antebraţ, iar o femeie de 69 de ani, un atac de panică. După ce paramedicii le-au acordat primul ajutor, ambii au fost transportaţi la UPU Orăştie pentru tratament de spe­cialitate. După stingerea incendiului, pompierii au conclu­zionat că arderea a fost generată de un scurtcircuit la reţeaua electrică. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.