Gospodărie distrusă de un incendiu puternic

30 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Alarma a fost dată ieri dimineaţă, la Costeşti, unde un in­cen­diu puternic a cuprins o gospodărie. Echipaje de in­ter­venţie, alcătuite din 10 pompieri ai Detaşamentului Orăştie, au acţionat pentru stingerea focului care cuprin­sese o casă şi anexele ei.
Echipele care au ajuns la locul în care se dezvolta incendiul, au constatat că acesta se manifesta la acoperişul clădirii, cu o suprafaţă de aproximativ 100 de mp şi la anexe gospodăreşti pe 50 mp. Pompierii au acţionat cu două autospeciale, cu capacitate de 5.000 şi 9.000 de litri, reuşind să limiteze arderea. Din fericire, cei şase locatari ai casei, doi copii, de 14 şi 16 ani, şi patru adulţi, au reuşit să iasă la timp din locuinţă”, a precizat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.
Un bărbat de 64 de ani a suferit arsuri minore pe antebraţ, iar o femeie de 69 de ani, un atac de panică. După ce paramedicii le-au acordat primul ajutor, ambii au fost transportaţi la UPU Orăştie pentru tratament de spe­cialitate. După stingerea incendiului, pompierii au conclu­zionat că arderea a fost generată de un scurtcircuit la reţeaua electrică. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Lăudăroşenia îl poate costa scump. Este vorba de un candidat din capi­tala regiunii cu lămpaşe. Omul merge la luptă de...

Bulina neagră

Ionel Costineanu, cetăţean din municipiul Hunedoara Pentru că judecătorii i-au prelungit arestul preventiv, el fiind unul dintre principalii acuzaţi şi...

Bulina albă

Raul Manuel Dan, tânăr atlet de la LPS Cetate Deva Pentru că a cucerit titlul de campion naţional şi medalia...

Închide