Categories: Actualitate

Gorghiu sare la gâtul directorului de la Pensii

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a declarat, sâmbătă, la Deva, că directorul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Hunedoara, Ilie Toma, foloseşte toate structurile instituţiei pe care o conduce, pentru a câştiga voturi.
„Nu este normal ce face directorul Toma. El foloseşte structurile Casei Judeţene de Pensii pentru campania electorală. Voi cere ministrului Muncii să trimită o echipă care să verifice situaţia de la Casa de Pensii Hunedoara”, a declarat Alina Gorghiu. La rândul său, liderul interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman, a susţinut că Ilie Toma trebuie să se hotărască dacă este candidat sau director. „Ilie Toma foloseşte funcţia pentru a obţine voturi. Cerem demisia lui de la şefia Casei Judeţene de Pensii”, a afirmat Florin Roman.
Directorul CJP Hunedoara, Ilie Toma, este candidatul PSD pentru un post de deputat. El se află pe poziţia a treia pe lista social-democraţilor pentru Camera Deputaţilor. Florin Roman l-a acuzat pe Toma recent că, din cauza lui nu s-au recalculat pensiile a peste 7.000 de hunedoreni. Directorul de la Pensii motivează că, din lipsa softului pe care Casa Naţională de Pensii trebuie să-l pună la dispoziţie, pensiile respective nu au putut fi recalculate. (S. Popa)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • S-a plans mama Harau ca nu are nici o sansa in fata lui Toma? Ciufulita asta de Gorghiu, cred ca a citit ce i-au dat altii!

  • Ar fi bine ca voi PNL-istilor să vă mai vedeți de treabă și să nu mai căutați sămânța de scandal în instituțiile județului... vă e teamă că lucrurile merg mult prea bine și vă pierdeți electoratul

  • Când va ajunge Gorghiu și Roman la inteligența, valoarea și onestitatea dlui Toma atunci să ceară controale la Casa Județeană de Pensii.

  • Ce să știe Alinuța....venită de la București, habar nu are de situția din Hunedoara. Spune generalități debitate de mintea dumneaei...adevărul e că pe mitici îi doare undeva de provincie...Toma e chiar ok....că nu are "tabieturi" de București, e altceva. Alința e bună numai în bancuri :)))))

  • Oare ce cred că rezolvă cu minciunile astea? Toma e un om cumsecade. Altceva înafară de scandal nu au învățat cei de la PNL? Ar trebui să mai învețe să facă și lucruri bune, nu doar să fure și să facă scandaluri...

  • Harauuuu...platesti bine pe Alinuta sa faca declaratiile astea? Platesti platesti, din banii hunedorenilor, dar te va bate Toma de nu mai iesi din casa 1 an!

  • Mai oameni buni, PNL - NU MAI EXISTA. Din pacate.
    PNL ul adevarat nu era Molot, dar in nici un caz nu e PDL ul de acum.
    Toate "strategiile" de comunicare furioasa, sunt tipic PDL iste.
    Daca astia considera ca asa se face politica se inseala.
    Hai sa facem pariu ca PNL de azi va lua mai putine voturi dacat PDL in ultima campanie.
    De ce ?
    Simplu, trendul se pastreaza.
    Iar PDL nu s-a schimbat.

  • Duamna se teme de Toma, pentru ca stie ca nu are nici o sansa in fata unui om cinstit, nepatat, adica exact ceea ce domnia sa nu este. De asta pune cainii pe Toma. Si tot degeaba! O s-o bata la fundul gol si atunci speram sa iasa de tot din politica, sa se duca la cratita sau la metale grele, unde o vrea, numai sa ne lase.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

18 ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

18 ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

18 ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

18 ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

18 ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

18 ore ago