Goran Bregovic concerteazã la Deva

Celebrul artist Goran Bregovic (foto) va concerta pe 26 octombrie, pe Stadionul Cetate, din municipiul Deva. Evenimentul a fost anunţat, ieri, de căte primarul reşedinţei de judeţ, Petru Mărginean. Organizatorii, Primăria Deva şi Asociaţia Culturală „DevArt” pun la dispoziţie 6.500 de bilete, care costă 45 de lei, în cazul locurilor în tribune şi 30 de lei în picioare. Tichetele se vând la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”.
Consiliul local Deva a aprobat un buget de 230.000 de lei pentru concertul lui Goran Bregovic şi Wedding and Funeral Band, din care 35.000 de euro reprezintă onorariul artistului. În deschidere, va cânta trupa Hara. Concertul lui Bregovic va începe la ora 20.00, dar spectatorii pot intra pe stadion de la ora 17.00.
Potrivit organizatorilor, Goran Bregovic nu are cerinţe deosebite, decât ca sonorizarea să fie impecabilă. (S.Popa)

5 comentarii la „Goran Bregovic concerteazã la Deva

 • 2 octombrie 2012 la 8:27
  Permalink

  nu poate canta si la HUnedoara?
  ce ziceti dle.primar?

 • 2 octombrie 2012 la 12:22
  Permalink

  da’ chiar asa. poate mai aude lumea ca exista hunedoara pe harta. asta ca sa evitam deja celebrul dialog> „de unde esti?” „hunedoara” „deva?” „HUNEDOARA!”

 • 3 octombrie 2012 la 10:46
  Permalink

  Nu se putea stabili o alta zi?(25 sau 24octombrie).In 26 octombrie e sarbatoarea Sf.Dumitru si unii au diferite obligatii.Pacat!!!

 • 4 octombrie 2012 la 11:44
  Permalink

  Concertul lui Goran este deosebit!!!
  Mai putin inspirata mi se pare investitia Consiliului local Deva care a aprobat un buget de 230.000 de lei pentru concert.Dl. Marginean si consilierii uselisti, parca dau banii din buzunarul propriu, (ala doldora de bani),dar se pling de saracia bugetului amarit al Devei, saracit si dijmuit de predecesori. Sau au descoperit intre timp vreo comoara si scapam de saracie, ori adopta metoda PPDD si se sacrifica din banii poporului, adica tot noi contribuabilii, vom plati…!!!
  C-asa-i la socialisti, „reprezentantii(alesii}- HOTARESTE, iar PROSHTII- plateste” !!

 • 4 octombrie 2012 la 17:04
  Permalink

  Dar la Certej nu s-ar putea, si daca se poate dle primar in data de 21 octombrie, ca io mi-s programat la denstist.
  Se poate dle Primar ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare