Gligor şi Răducanu se bat pentru şefia PDL Hunedoara

05 dorin gligor raducanuSorina Popa

Democrat-liberalii hunedoreni îşi aleg, la 1 martie, noua conducere a  organizaţiei judeţene a partidului. Alegerile vin într-un moment în care mulţi dintre liderii PDL şi-au anunţat demisiile din funcţiile de partid.

Obligat să candideze
Dorin Gligor (foto stânga), preşedintele PDL Hunedoara, susţine că este obligat să candideze, având în vedere situaţia politică din judeţ şi din întreaga ţară. „Este o muncă de doi ani, de când conduc organizaţia judeţeană Hunedoara a PDL. Voi veni în faţa colegilor din partid şi voi arăta ce am reuşit să fac ca preşedinte în cei doi ani de zile. Cred că este o obligaţie de-a mea să candidez pentru şefia organizaţiei”, a declarat Dorin Gligor, liderul judeţean al democrat-liberalilor hunedoreni.

Nu e competiţie, dacă nu sunt măcar doi candidaţi
Până ieri, pentru funcţia de preşedinte al PDL Hunedoara şi-a mai depus candidatura şi Daniel Răducanu (foto dreapta), primarul comunei Baru. Răducanu a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că a decis să candideze la şefia organizaţiei, pentru că este normal să nu existe doar un singur candidat pentru acest post. „Candidez, e adevărat. M-am înscris în această luptă politică, deoarece consider că este nevoie de cel puţin două programe, două candidaturi. Nu cred în competiţiile cu un singur participant. Merg să câştig. Asta e ideea mea. Însă, dacă nu reuşesc, din competiţie vor avea de câştigat membrii PDL Hunedoara. Organizaţia judeţeană Hunedoara a PDL este una dintre cele mai slabe din ţară, şi de aceea m-am hotărât să candidez. Vin în faţa colegilor cu un proiect de revigorare a organizaţiei şi de susţinere a filialelor noastre”, a declarat primarul comunei Baru.
În judeţ au fost efectuate până acum alegeri în toate organizaţiile locale. Urmează să vedem ce se va întâmpla pe 1 martie şi dacă democrat-liberalii vor reuşi să se mobilizeze şi să se reinventeze. Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat recent că vor fi desfiinţate cele mai slabe organizaţii de partid din ţară.

2 comentarii la „Gligor şi Răducanu se bat pentru şefia PDL Hunedoara

 • 21 februarie 2014 la 1:36
  Permalink

  Nu am vazut in viata mea un om mai departe de realitate, decat amaratul asta de Gligor.Omule, dute si te cauta ca tu esti cu probleme. Hai sa-ti reamintesc ce ai facut de cand esti presedinte(sforar);
  – ai pierdut toti membrii de vaza, primari si organizati intregi.
  – ai vandut partidul pentru a ajunge senator.
  – blaturi pe linie cu USL.
  – firmele tale prospera si in opozitie
  – in consiliul judetean esti o nulitate.
  – NU AI CASTIGAT NICIO ALEGERE NICIODATA CINSTIT!!
  Colegilor din PDL, treziti-va, meritati altceva, aveti de unde alege!.

 • 21 februarie 2014 la 11:55
  Permalink

  sunt de acord cu tine in mare parte, da cum sa alegi intre astia 2?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare