Gimnastul rus depistat pozitiv la Covid-19 a fost externat

15 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Juniorul Serghei Naidin (foto), component al lotului naţional de gimnastică al Rusiei, a fost testat prima oară pe 30 martie pentru COVID-19 într-un cantonament la Novogorsk. Un test care a ieşit pozitiv, astfel că gimnastul în vârstă de 18 ani a fost spitalizat, deşi nu prezenta nici un simptom.

„Când am ajuns la spital mi s-a luat temperatura. Timp de trei-patru zile mi-au dat nişte pastile, dar pentru că nu aveam simptome mi le-au scos din tratament. Oricum nu le luasem nici pe celelalte, pentru că nu avea nici un sens“, a povestit el pentru RT, citat de gymnovosti.
Pe 7 aprilie a fost testat din nou, rezultatul a fost negativ, apoi a venit şi al treilea test, care a ieşit la fel. „Nu ştiu cum explică doctorii aceste lucruri, oricum durează foarte mult până vin rezultatele, nu înţeleg de ce“, a explicat tânărul.
Cât timp a stat în spital, Serghei spune că a fost mutat din cameră în cameră, el schimbând patru rezerve, şi că singurele contacte pe care le-a avut au fost cu doctorii. „Am făcut exerciţii fizice, m-am uitat la filme, dar a fost infernal să stau singur şi să aştept rezultatele testelor. Antrenorii şi colegii mi-au dat mesaje şi am mâncat doar ce am primit de la centrul din Novogorsk“, a mai spus el. După ce a fost externat, Naidin a zburat spre Novosibirsk, de unde familia sa l-a preluat pentru a merge în oraşul natal, Altai.
Pe lângă Serghei Naidin, şi antrenorul lotului naţional de gimnastică, Andrei Rodionenko, a fost testat pozitiv odată cu sportivul său, şi în cazul lui următoarele două teste au fost negative, va rămâne în autoizolare acasă. Toţi gimnaştii din lotul naţional masculin se află încă în carantină. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Turul ciclist al Franţei, reprogramat pentru luna iulie

Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, a anunţat prelungirea perioadei stării de urgenţă pe teritoriul ţării sale, lucru care a dat peste...

FIFA şi meciurile echipelor naţionale

Cu ochii pe deciziile mai marilor care conduc fotbalul mondial, în aşteptarea unor informaţii care pot deschide din nou lumea...

Descinderi la braconierii din Hunedoara şi Timiş

Nu mai puţin de opt percheziţii au fost derulate de poliţiştii Serviciilor Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Hunedoara...

Închide