Gimnaștii români au plecat la Campionatul European

Echipa României  de la gimnastică artistică masculină, atât juniorii cât și seniorii, au efectuat ieri deplasarea la Mersin,Turcia unde se vor desfășura întrecerile ediției din acest an a Campionatul European din acest an.

Delegația României este alcătuită din gimnaștii juniori Gabriel Burtanete, Robert Burtanete, Nicolae Bera și Raul Șoica, cărora li s-au alăturat seniorii Marian Drăgulescu, Răzvan Marc, Vlad Cotuna, Andrei Muntean și Andrei Groza, toți însoțiți de antrenori Marius Urzică, Ștefan Gal, Marius Berbecar, Adrian Meleancă și Cornel Burduhosu.

România va avea un singur arbitru la această competiție în persoana fostului gimnast Nicușor Pascu. Team managerul este Gheorghe Predescu, șeful delegației este antrenorul federal Viorel Lătărețu, iar asistența medicală este asigurată de Mihai Râșcu și Răzvan Spirescu.

Nu a făcut deplasarea la Mersin, deși initial au fost nominalizați, juniorul Nicholas Țârcă (depistat pozitiv Covid-19), arbitrul Sebastian Bratan (probleme personale) și antrenorul Dan Grecu (din motive de sănătate). Competiția va debuta miercuri cu întrecerile de calificare pentru finalele pe echipe și pe aparate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare