Sport

GIMNASTICĂ. Primul concurs pentru junioare în noul sistem competițional

Cele mai mici dintre gimnastele din România au deschis seria concur­su­rilor interne cu întrecerile Campio­na­telor Naționale. Peste 100 de sportive, cu vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani, con­curează în aceste zile în sala Olimpia din Ploiești, la prima etapă din cadrul campionatului național, cu seria de exerciții impuse pentru Junioare de la categoria a III-a și a II-a.

Două serii valorice
După doi ani de restricții și concursuri fără spectatori, părinții, bunicii și alți iubitori ai gimnasticii au venit în sala Olimpia din Ploiești ca să le urmărească și să le încurajeze pe gimnastele în­scrise la competiție.
După ce la Adunarea Generală a fost votat sistemul competițional propus de Directorul Tehnic Corina Moroșan, la această ediție a Campionatelor Na­țio­nale s-a concurat în două serii valorice.
Au fost înscrise în competiție gim­naste legitimate la CSM Arad, SCM Bacău, CSȘ Bârlad, CS Dinamo, CSA Steaua, CSȘ Buzău, CSȘ Viitorul Cluj, CS Farul Constanța, LPS Cetate Deva, CSȘ Focșani, CSM Onești, CS Petrolul Ploiești, CSȘ 1 Timișoara, CSȘ Bârlad, CSȘ 7 Dinamo, CSȘ 2 București, CSM Cluj, CSȘ 1 Constanța, CSȘ Sibiu și de la Gymnastics International Club.
Ieri au fost în competiție gimnastele din seria valorică A cu evoluțiile de la ni­velul 7, 6, 5 și 4, iar sâmbătă vor intra în concurs sportivele din Grupa a C cu se­riile din nivelul 7,6,5,și 4.
Sâmbătă va fi organizată festivitatea de premiere a acestor întreceri când le vom cunoaște pe noile campioane ale României la nivelul junioarelor, atât la individual cât și la echipe.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura