Sport

GIMNASTICĂ. Lotul masculin, pregătit de un antrenor olandez

Un număr de șase gimnaști și un antre­nor olandez, Gerard Speerstra, sunt spe­ranțele României pentru viitoarele rezul­tate internaționale în gimnastica artistică masculină.

Învață lucruri noi
Andrei Muntean, Răzvan Marc, frații Gabriel și Robert Burtanete, Emilian Neagu și Rafael Szabo participă timp de două săptămâni la un cantonament de pregătire coordonat de antrenorul Gerard Speerstra la Turnacademie Regio Zwolle.Gimnaștii români sunt însoțiți în Olanda de antrenorii Marius Berbecar și Remus Jivan, și de kinetoterapeutul Răzvan Spirescu. Fostul antrenor al campionului olimpic și mondial Epke Zonderland are ca obiective clasarea echipei României în top 13 la Campionatele Europene de la Munchen din luna august și participarea la Campionatele Mondialele de la Liverpool, precum și calificarea la Cam­pionatele Mondiale de la Antwerp. Gimnaștii români au avut un antrenament deschis, la Sportcentrum Victorium.
Răzvan Marc este mulțumit de schim­bările de la lot: ”Ne place foarte mult, învă­țăm o mulțime de lucruri noi. Viitorul gim­nasticii masculine românești poate că nu este atât de roz pe cât ne-am dori, dar în­cercăm să progresăm cât mai mult împre­ună cu Gerard”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura