Sport

GIMNASTICĂ. Devencele, tot în Topul Național

La RomGym Trophy, selecționata CS Farul Constanta a câștigat competiția cu un total de 151.400 de puncte, ur­mată de către echipa LPS Cetate Deva care a totalizat 150.800 de puncte și de CS Dinamo București cu un total de 150.250 de puncte.

Și la senioare
Echipa de la LPS Cetate Deva a fost alcătuită din gimnastele Ariana Cotu, Maria Lisa Szeibert, Ioana-Andreea Danciu, Lilia-Adriana Cosman și Amalia Ghighoarta. Fetele au făcut un concurs bun, ultimele două concurând și la nivelul gimnastelor senioare. Mai mult, Lilia-Adriana Cosman s-a clasat pe un exce­lent loc III la nivelul concursului individual al senioarelor, cele care vor alcătui echi­pa cu care România va participa la cam­pionatele Mondiale de gimnastică de la Anwerp, Belgia. Ioana Danciu a fost pe locul nouă, iar Lisa Maria Szeibert s-a clasat pe locul 10. În finalele pe aparate, Lilia Cosman a fost medaliată cu argint în finala de la bârnă, fiind notată cu 12.950 puncte. În concursul speranțelor, Ariana Cotu s-a clasat pe locul III la paralele, Bianca Dinu pe locul V la acest aparat, Erica Gogoașe pe locul V la bârnă, iar Viviana Gînju pe locul VI în finala de la acest aparat. Ariana Cotu s-a situat pe locul IV și Bianca Dinu pe locul VI.
Concluzia este că gimnastele de la Deva, fie ele la nivelul speranțelor, fie la nivelul senioarelor, se mențin în topul na­țional și pregătesc de pe acum ultima etapă din cadrul întrecerilor naționale, care sunt programate la finalul lunii oc­tom­brie, la Deva.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura