Sport

GIMNASTICĂ AEROBICĂ. Juniorii se întorc acasă de la Mondiale cu două medalii

Cea de a X-a ediție a Concursului mondial pe categorii de vârstă la gim­nas­tică aerobică din Portugalia, com­pe­tiție pentru juniori, a adus în palma­resul României alte două medalii.
După o finală echilibrată la individual feminin, Claudia Ristea a câștigat me­dalia de bronz (notată cu 19.050 punc­te), fiind devansată de Lola Lawrence ( Marea Britanie, 19.550 puncte) și de Faidra Diamanti (Grecia, 19.150 punc­te). Este o medalie muncită și meritată pentru gimnasta din România. Mult aș­tep­tată de toți cei prezenți în delegația României a fost și ultima probă din concurs, cea a grupurilor, unde echipa noastră, alcătuită din Claudia Ristea, Larisa Suiu, Raluca Bocșer, Vlăduț Popa și Mădălin Boldea a concurat ultima, câștigând medalia de aur, cu un total de 18.600 puncte. Grupul gimnaștilor români a fost urmat în clasament de Ungaria (18.600 puncte ) și de Marea Britanie (18.150 puncte).
Menționăm că din grupul medaliat cu aur face parte și reprezentantă LPS Cetate Deva, gimnasta Raluca Bocșer, sora multiplului campion mondial și euro­pean, Gabriel Bocșer, ambii elevi ai prof. Georgiana Cosma și Mădălina Susan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura