Gimnasta Simone Biles, afectată de reprogramarea Olimpiadei

6 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Mulţi sportivi au aprobat mutarea Jocurilor Olimpice din 2020 în 2021, însă pentru cvadrupla campioană olimpică, americanca Simone Biles (foto), acest lucru este o problemă. Ea a declarat că a plâns când a aflat această informaţie iar lucrurile au o altă perspectivă.

„E o dezamăgire, eram setată mental că mai sunt trei luni, că voi concura şi apoi gata, mă voi retrage!“, a spus americanca în vârstă de 23 de ani pentru Associated Press. „Un an înseamnă mult pentru corpul unui sportiv de top. Mai ales pentru un gimnast, unde impactul se simte peste tot, nu vorbim doar despre picioare.
Americanca a adăugat că e greu să te reconectezi psihic şi că deja se simte golită din punct de vedere emoţional. „Toţi ne-am pregătit mental pentru acest an şi va fi un pic mai greu să facem acelaşi lucru pentru încă unul“, a evidenţiat ea. Simone Biles a participat la o singură ediţie a Jocurilor Olimpice, în 2016, la Rio, unde a câştigat patru medalii de aur şi una de bronz. (N.Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Atleta Claudia Bobocea se pregăteşte în Portugalia

Atleta Claudia Bobocea (foto), şi ea calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba de 1.500 de metri, se...

Eroii de la Spitalul municipal din Hunedoara

Spitalul municipal din Hunedoara a fost zilele acestea un spital-erou. Cu medici, asistente, infirmiere care nu au ieşit în faţă,...

Primarul din Orăştie, negativ la COVID-19, dar cu probleme din cauza stresului

Clipe grele pentru edilul şef al municipiului Orăştie! Ovidiu Bălan (foto) a fost transportat săptămâna trecută la Spitalul judeţean din...

Închide