Ghiozdane pline oferite de Rotary Club Deva copiilor nevoiaşi

5 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Ultima Ora

Odată cu începerea noului an şcolar, Rotary Club Deva demarează primul proiect din anul rotarian 2018-2019, intitulat „O şansă la educaţie”. În cadrul acestuia, membrii clubului au achiziţionat 100 de ghiozdane echipate cu penare, stilouri, caiete şi tot ceea ce este necesar pentru un început de şcoală reuşit, urmând ca acestea să fie donate unor copii nevoiaşi.

Membrii clubului au identificat câteva şcoli din judeţul Hunedoara, atât din mediul urban cât şi rural, unde vor dona ghiozdanele şi rechizitele. Proiectul a fost iniţiat de preşedintele Rotary Club Deva, Adrian Rotaru, şi susţinut de membrii clubului.
„Este un proiect frumos care aş dori să continue în fiecare an şi să aducă multă bucurie în sufletele elevilor care vor beneficia de aceste ghiozdane. Pentru mine începutul şcolii, pe lângă bucuria revederii cu colegii şi profesorii, întotdeauna îmi aducea un sentiment de tristeţe. Această tristeţe era dată de faptul că vedeam colegi ai căror părinţi nu îşi permiteau să le cumpere rechizite, îmbrăcăminte etc”, a declarat Adrian Rotaru.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 5.09.2018

Răzvan Mareş, consilier local al municipiului Deva Pentru că s-a opus la aprobarea unei hotărâri menite să salveze Aqualand-ul, unitate...

Bulina albă, 5.09.2018

Ovidiu Bălan, primarul municipiului Orăştie Pentru că a reuşit să obţină fonduri importante pentru dotarea spitalului din Orăştie cu aparatură...

Gura lumii, 5.09.2018

Spun cârcotaşii că la o şedinţă a aleşilor dintr-o localitate a judeţului a fost aşa de mare plictiseala, încât pe...

Închide