Gazdele au făcut legea în Liga a V-a

3 mai 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ovidiu Mănăstire

Runda a XXII-a din cel mai mic eşalon fotbalistic hunedorean a aparţinut în totalitate echipelor gazdă, care au câştigat pe linie. Dacia Orăştie a făcut scorul etapei, în faţa ultimei clasate, Santos Boz, şi îşi menţine avansul din fruntea clasamentului.

Doi jucători ai liderului au reuşit „careul”
În duelul cu „lanterna roşie”, trupa din Orăştie a dat recital, conducând cu 7-0 la pauză. Doi jucători s-au remarcat în acest duel, Tudor Teglă şi Sorin Nicolescu, ambii marcând câte patru goluri. Urmăritoarea Daciei, Măgura Pui, a învins pe Victoria Dobra şi a rămas la patru puncte în spatele liderului. În schimb, AS Sântămăria Orlea se menţine pe podium, după victoria la „masa verde” în faţa Mureşului Pricaz.

Zarandul a făcut spectacol
Tot cu 3-0, dar pe teren, s-a impus Berianul Beriu în faţa celor de la Ponorul Vaţa, iar CS Comunal Ilia a trecut cu 3-1 de CSM Vulcan. O altă victorie cu un scor „fluviu” a obţinut şi Zarandul Crişcior, care a dispus cu 11-2 de Agrocompany Băcia. Cel mai strâns meci al rundei s-a jucat la Bretea Română, Sargeţia învingând la limită pe CS Ghelari.

Liga a V-a, etapa a XXII-a
Dacia Orăştie – Santos Boz 13-1
Măgura Pui – Victoria Dobra 3-1
AS Sântămăria Orlea – Mureşul Pricaz  3-0 – la „masa verde”
CS Comunal Ilia – CS Vulcan 3-1
Zarandul Crişcior – Agrocompany Băcia   11-2
Berianul Beriu – Ponorul Vaţa 3-0
Sargeţia Bretea Română – CS Ghelari  1-0
Cerna Lunca Cernii a stat.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cereri de valoare redusă

Codul de procedură civilă a introdus, pentru simplificarea activităţii instanţelor de judecată, un titlu referitor la cererile de valoare redusă.

Premii pentru „Angajaţii lunii aprilie“ la Apa Serv

Odată cu începutul unei noi luni calendaristice, a venit momentul unei noi evaluări a activităţii salariaţilor de la Apa Serv...

Liderul Ligii a IV-a nu a avut milă de „lanterna roşie”

Inter Petrila, gruparea ce conduce ierarhia în cel mai important eşalon fotbalistic hunedorean, a realizat scorul campionatului, învingând pe teren...

Închide