Găsiţi vinovaţi de tâlhărie calificată

19 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Tâlharii din Lupeni care au intrat peste un localnic în casă, i-au pus cuţitul la gât, l-au bătut şi apoi l-au jefuit, au fost condamnaţi pentru fapta comisă.

Incidentul a avut loc la începutul acestui an, iar autorii sunt doi tineri din municipiul Lupeni, unul dintre ei fiind minor. Cei doi au fost prinşi de polişţişti şi acuzaţi de tâlhărie calificată, iar magistraţii Judecătoriei Petroşani i-au găsit vinovaţi. Astfel, Constantin Bunbaru a primit trei ani şi 10 luni de închisoare pentru faptă şi interdicţia de a se apropia de victimă timp de trei ani după ce va scăpa de puşcărie. În ceea ce-l priveşte pe minorul care a luat parte la tâlhărie, K. Valentin, instanţa de judecată l-a condamnat la o pedeapsă mai uşoară. Timp de cinci luni va trebui supravegheat de Serviciul de Probaţiune Hunedoara, dar a fost obligat şi să urmeze un curs de pregătire şcolară sau de formare profesională. Totodată, cei doi tineri trebuie să achite şi despăgubiri victimei de 620 de lei cu titlu de prejudiciu parţial. Soluţia Judecătoriei Petroşani poate fi atacată cu apel.
Potrivit anchetatorilor, Bunbaru, de 21 de ani şi adolescentul de 16 ani au jefuit sub ameninţarea cuţitului un localnic de 37 de ani. Suspecţii şi-au filat victima timp de câteva ore într-un bar din localitate. Bărbatul a băut mai multe pahare şi s-a dus spre casă. În momentul în care a introdus cheia în uşa apartamentului, a fost lovit din spate în cap şi împins în locuinţă de către suspecţi. În apartament, omul a fost lovit în continuare de către doi tineri care, sub ameninţarea unui cuţit i-au luat 640 de lei, două telefoane mobile, un televizor, un sistem audio, dar şi mai multe sticle de băuturi alcoolice.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţ căutat de poliţiştii germani

Un tânăr de 19 ani, din comuna Turdaş, pe numele căruia este emis un mandat european de arestare de către...

Un deţinut închis pentru crimă l-a ameninţat cu moartea pe preşedintele Iohannis

Un pensionar din Petrila, condamnat pentru omor, care se află încarcerat la Penitenciarul Aiud, i-ar fi trimis o scrisoare de...

Anunt Finante

Închide