Ultima Ora

Gãsit mort cu un cuţit adânc înfipt în inimã

Cutit1

Poliţiştii brădeni au fost sesizaţi, luni seară, de un cioban, că în zona „Peste Luncoi” din municipiul Brad, mai exact pe dealul ”Lia”, se află cadavrul unei persoane. Echipa care s-a deplasat imediat la faţa locului a găsit trupul unui bărbat identificat, ulterior, ca fiind G. C., în vârstă de 37 de ani, din Brad. Acesta avea în partea stângă a pieptului, în zona inimii, un cuţit de bucătărie înfipt până la nivelul mânerului. Oamenii legii au aflat, mai apoi, că respectiva persoană plecase de la domiciliu încă de sâmbătă, fără să le spună celor de acasă unde merge sau când se întoarce. Rudele au identificat cuţitul ca fiind unul dintre cele pe care le aveau în casă, astfel că anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii. Se pare că bărbatul aflase că urma să fie concediat de la locul de muncă şi acesta ar fi fost motivul pentru care a recurs la un astfel de gest extrem. (C. Ghenea)

2 comentarii la „Gãsit mort cu un cuţit adânc înfipt în inimã

  • „Gãsit mort cu un cuţit adânc înfipt în inimã” Vai, ce analfabeți! Eu n-am văzut niciodată un cuțit adânc. Poate lat, îngust, ascuțit, neascuțit, lung, scurt sau cum credeți de cuviință.
    Corect era: „Gãsit mort cu un cuţit înfipt adânc în inimã”

  • Daca tot incerci sa iti arati cunostintele de limba romana, asigura-te ca le ai in primul rand, „Motule”. Titlul este cat se poate de corect, „adanc” se refera la modul in care era cutitul infipt, nu la tipul cutitului. Deci cutitul era infipt adanc, sau cutitul era adanc infipt e tot aia. Alt exemplu, casa frumoasa/ frumoasa casa e tot aia. Cu placere.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura