www.mesagerulhunedorean.ro

Gala Naţională a Societăţii Civile Tinere din România . Daria Vişănescu a câştigat premiul de cel mai bun sportiv

11. Daria Visanescu si Lorincz Szell 2015În weekendul trecut, la Cluj Napoca a avut loc a II-a ediţie a Galei Naţionale a Societăţii Civile Tinere din România.     

Evenimentul a fost iniţiat şi organizat de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Fundaţia The Duke of Edinburgh`s International Award Romania, în parteneriat cu Federaţia Share şi Primăria Cluj-Napoca, în contextul Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.
În România există foarte mulţi tineri cu rezultate spectaculoase în domeniile lor de activitate, cu iniţiativă şi entuziasm, care aduc un plus de valoare mediului în care trăiesc, fie prin rezultatele lor remarcabile, fie prin înclinaţia lor spre a-i ajuta pe cei din jur sau prin iniţiativele lor care fac lumea mai frumoasă şi mai funcţională. Gala şi-a propus să recunoască meritele acestor tineri într-un cadru festiv, în care aceştia au fost premiaţi de către diverse persoane cu nume sonore din diverse domenii de activitate din România.
La competiţie au fost înscrise peste 200 de proiecte din toată ţara, din domeniile: voluntariat, arte, inovaţie, IT, sport, educaţie, mediu, antreprenoriat şi umanitar. Şahista hunedoreană Daria- Ioana Vişănescu (foto) a câştigat premiul de Cel Mai Bun Sportiv.
Directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Hunedoara, Lőrincz Széll, a făcut parte din juriul care a evaluat proiectele de sport şi a înmânat premiul pentru Cea mai bună iniţiativă de încurajare a sportului de masă.
„Putem fi mândri că Daria este primul sportiv care câştigă acest titlu şi ştiu că în judeţul Hunedoara sunt mai mulţi sportivi care pot câştiga acest premiu în anii următori“, a declarat Lőrincz Széll, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.