Gala Fight Zone 3 la Deva

21 iunie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Sâmbătă seara, la Deva, începând cu ora 20.00, în Sala Sporturilor, se vor desfăşura 15 meciuri programate în cadrul Galei Fight Zone 3, organizată de către Clubul Pera Box din Deva. Şi-au anunţat participarea un număr important de practicanţi ai disciplinelor asociate, fiind în program nouă meciuri de kickbox, unul de MMA şi alte 15 de box, deoarece în cadrul galei se vor pune în joc trei centuri.

Pentru două dintre acestea vor lupta sportivi de la clubul gazadă, Florin Bode (19 ani) şi Ionuţ Grigorescu (10 ani), iar pentru cea de a treia, cunoscutul luptător MMA Tolea Ciumac. La gala organizată sîmbătă la Deva vor participa luptători din mai multe oraşe din ţară printre care Bucureşti, Timişoara, Oradea, Tg. Jiu, Petroşani, Zalău, Piteşti, Ploieşti, Haţeg, Câmpina, Brad, Hunedoara, Reşiţa şi Deva. De la Clubul Pera Box vor lupta următorii sportivi: Eugen Mailat, Florin Bode, Adrian Boancă, Florinel Boancă, Ionuţ Şolea, Raul Matei şi Ionut Grigorescu.
Organizatorii le pregătesc spectatorilor prezenţi la această gală o serie de surprize şi cadouri (care vor fi acordate pe tot parcursul desfăşurării evenimentului sportiv), iar debutul galei va fi marcat de o formaţie surpriză, care va încânta suporterii veniţi la Sala Sporturilor. Cei interesaţi să participe la aceste meciuri pot găsi bilete la intrarea în Sala Sporturilor din Deva.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Pirlea Ioska spune:

    nu se bat si sifoanele intre ele : Perasifon cu Fracesifon si Margansifon cu Literosu ?

  2. Horia spune:

    Cine ? Perasifon sau Lyterosu ? Aia-s niste femei. Niste lasi ordinari cu burti de martalogi. A c s Pera- firma de infractori, firma de format sifoane, prof. Ovidiu ioiescu zis Perasifon. Trebuie sa fii timpit sa mergi la o asemenea gala. Nymai infractori si praduitori.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Activităţi de vacanţă la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva îşi adaptează activităţile în funcţie de necesităţile unor categorii tot mai largi de utilizatori. În...

ASM Oil Invest – Comunicat de presă, 22 iunie 2018

Sentinţă definitivă pentru şase traficanţi de droguri

Curtea de Apel Alba Iulia a dat sentinţa definitivă în dosarul în care Florin Covaciu, Darius Negrei, Florentin Acasandri, Răzvan...

Închide