Gala „Fight 4 Pride”, spectacol în ring la finalul săptămânii

28 noiembrie 2016 | 22 Comentarii | Publicat in: Sport

11-gala-fight-4-pride-28-noiembrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Iubitorii sporturilor de full contact mai au cinci zile de aşteptat pentru un spectacol garantat la Sala Sporturilor din Deva. Gala „Fight 4 Pride”, organizată de Gladyator Gym Deva, în colaborare cu Pera Box, propune înfruntări spectaculoase în ring, main-eventul fiind partida de box dintre deveanul Eugen Mailat şi cunoscutul Tolea Ciumac.

Doi deveni luptă pentru centuri
Gala „Fight 4 Pride”, cu un slogan sugestiv: „Luptă în ring, nu în stradă!”,  va începe duminică, 4 decembrie, de la ora 19.00, accesul spectatorilor în Sala Sporturilor urmând să se facă de la ora 18.30. Publicul prezent va putea urmări 11 înfruntări, şapte de kick-box, una de MMA şi trei de box profesionist, cinci sportivi deveni urmând să urce în ring. Astfel, de la Gladyator Gym vor lupta Florin Bode, care îl va întâlni pe Daniel Micu (Iguana Timişoara), Daniel Brădiştean, care se va lupta cu Alexandru Blaga (Uricani) şi Maria Nedelcu, aceasta urmând să o întâlnească pe Camelia Bârsan (Unifight Reşiţa), ultimii doi urmând să lupte pentru centurile „Fight 4 Pride”. „Sportivii sunt foarte bine pregătiţi, intrăm în ring cu încredere şi ne dorim să oferim spectacol publicului prezent. Am încredere în sportivii mei, sunt ca şi copiii mei”, a spus Claudiu Florescu, antrenor la Gladyator Gym Deva.

Eugen Mailat –  Tolea Ciumac, meciul vedetă
De la Pera Box va urca în ring Laurenţiu Bota, care îl va înfrunta pe Ionuţ Răducanu (Peacock Gym Londra) şi Eugen Mailat, acesta urmând să lupte în meciul vedetă cu Tolea Ciumac, cunoscutul luptător din Republica Moldova. Cei doi se vor înfrunta la box profesionist, duelul lor urmând să fie ultimul din gală. Pe lângă cele 10 partide stabilite iniţial, organizatorii au mai introdus una de box, între Mustafa Bilghin Nagi, cunoscut ca Bili Mustafa şi Maisar Al-Qaisi, aceştia fiind invitaţi de Ovidiu Ioiescu, antrenorul de la Pera Box. Biletele vor costa 25 lei în tribună, şi 50 de lei locurile VIP, lângă ring.

Comentarii (22)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Didi spune:

  Ba ce fata de infractori au. Uriti ca dracu. Daca Pera e sifon oare si ceilalti doi sifoneaza?

 2. florin spune:

  infractoare e mata ,,didi,,care a fct un lache ca tn aici e vorba de sport se stie te roade invidia pe lume dute si futete in *** si duo si pe draga de maicata:::::::::))))

 3. Didi spune:

  Sa mi-o sugi si tu si mata aia curva ba florin. Nu e vorba de sport , e vorba de infractori si de sifoane.

 4. Cucu spune:

  Ba ce fata de puscarias are Perasifon asta. Ha ha ha

 5. Vivaldi spune:

  Un sifon jegos si un bulangiu acest ovidiu ioiescu poreclit perasifon. La puscarie cu el.

 6. Ovidiu spune:

  Huoooooo Perasifon. Puscariasule. Praduitorule.

 7. Sifon spune:

  Mailat e mexican?

 8. Sifon spune:

  Daca nu e blat, ii da Tolea lui Mailat de nici 6 autospeciale SMURD nu-l scapa. Am vazut pe facebook la Perasifon niste antrenamente revolutionare…cu masca de gaze:))))! Bine Sifoane, va pregatiti sa plecati in lagar la Auschvietz dupa gala?

 9. florin spune:

  vai si amar de voi ce comentati aici e una si aceiasi persoana frustrata,fara educatie fara scoala si voi interlopi soferi si cesetori si atarnatori si va roade ividia ca voi stati sub anonimat pe net……

 10. FssssFssss spune:

  Florica, esti argatul sifonarului?

 11. gigi spune:

  asa rautate in cale afara mai satanelor voi comentati aici si oameni isi vad in continuare de treburi si voi vorbiti singuri aici trezitiva:)))))))))))sunteti ca babele la piata acolo e invidia mare care sa prinda masa mai buna am inteles sunteti doua sageti a lu doi lideri dar in relitate ei isi fac treaba si voi vorbiti aici singuri si cu nume si mailuri false :))))))))))

 12. Nelica spune:

  Ba Gigi dupa ce ca esti cam analfabet mai esti si sluga sefului sifoanelor, adica Perasifon. Omu e o jigodie si un bulangiu.

 13. Nelica spune:

  M..e la Perasifon. Un bulangiu.

 14. Mira spune:

  Ce fete de boschetari.

 15. Costel spune:

  I-a rupt pifometru la senegalez! Sifon cel mai bun antrenor:)))

 16. Yohanis spune:

  Huooooo Perasifon. Curg microfoanele din nadragii lui. Ha ha ha

 17. Jake spune:

  Sa mi-o suga Perasifon.

 18. Didi spune:

  Umflatu de Perasifon mai vinde microfoane marca Berbeceanu? Ha ha ha

 19. florin spune:

  slugile si sifoanele lui margan vam vazut pe fb declaratile:)))))))))))

 20. stana spune:

  MAI FACE INREGISTRARI DECEBAL MARGAN SI LE PREDA LA POLITIE?

 21. Baderca spune:

  Se mai plinge Perasifon pe youtube la Berbeceanu? Mau vinde Perasifon microfoane marca Berbeceanu? Ha ha ha

 22. Calin Popa spune:

  Uitati-l pe cheliosul din mijloc. Il stiti? E cel mai mare sifon al Devei. E Perasifon. Un bulangiu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Hunedoara 2020”, viziunea UDMR de modernizare a judeţului

UDMR a elaborat un program realist şi fezabil în vederea alegerilor parlamentare din 11 decembrie. Acest program are întreaga complexitate...

Oana Frânc: România de astăzi s-a născut din sângele tinerilor, în decembrie 1989

Sunt absolut sigură că tinerii nu pot să rămână indiferenţi faţă de viitorul lor. Să nu uităm că răsturnarea dictaturii...

BĂ, SE mişcă Hunedoara!

Sunt Haralambie Vochiţoiu şi în urmă cu patru ani ţi-am cerut încrederea să lupt pentru Hunedoara. Anii au trecut. Astăzi,...

Închide