FUTSAL. West Deva la primul turneu de sală din Liga a II-a

20 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Primul turneu al Ligii a II-a de fotbal în sală se va disputa la Timişoara, de vineri până duminică, cu participarea echipelor West Deva, Şoimii Şimand, Metropolitan Işalniţa şi a CFR Timişoara.
Toate echipele participante vor face testul Covid cu cel puţin 48 de ore înainte de de­butul întrecerilor din acest turneu, iar con­du­cerile cluburilor vor prezenta documente din care să reiasă că jucătorii din lot şi cei din staff-ul tehnic sunt negativi la coronavirus.
CFR Timişoara, echipă nou promovată a construit un lot puternic, după ce a preluat o parte din jucătorii de la Informatica, iar direc­torul sportiv al formaţiei feroviare, Florin Chiriţescu, a declarat că echipa timişoreană este favorită la câştigarea campionatului.
Întrecerile primului turneu se vor desfăşura în sala Constantin Jude din Timişoara, re­deschisă pentru această competiţie după declanşarea valurilor de pandemie. Sala fusese închisă după descoperirea unui focar Covid la echipa de baschet SCM Timişoara, unde zece jucători şi un antrenor au fost infectaţi.
Până ieri, încă nu se efectuase tragerea la sorţi pentru jocurile din această serie a ligii secunde, urmând ca acest lucru să se facă probabil la sosirea echipelor participante, care în conformitate cu protocolul încheiat la ni­velul federaţiei vor fi cantonate ăe perioada tur­neului în aceeaşi locaţie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sume datorate acționarilor/asociaților – comportament fiscal negativ

În conformitate cu prevederile art.121, Selectarea contribuabililor/plătitorilor pentru inspecția fiscală, alin.(1) din Legea nr.207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu...

Petrecere ”spartă” de poliţiştii din Petrila

Oamenii legii au primit informaţia cum că la un restaurant din localitatea Petrila are loc o petrecere, deşi acest lucru...

Adolescentă fugită din Centrul de Primire Minori Deva

Duminică, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de către o reprezentantă a D.G.A.S.P.C. Hunedoara - Centrul de Primire Minori în...

Închide