Sport

FUTSAL. West Deva a făcut spectacol în deplasare

Etapa a 5-a a Ligii 1 Futsal Fortuna a programat un nou meci interesant, în care față în față s-au aflat CSM Târgu Mureș și ACS West Deva. Tabela de marcaj a Sălii Sporturilor din Târgu Mureș a rămas neschimbată preț de șapte minute, după care a urmat, în doar alte șapte minute, scurtul recital al lui Krisztián Boda (foto), jucătorul echipei West Deva.

Avantaj liniștitor
Fost component al formațiilor FK Odorheiu Secuiesc și CFR Timișoara, Krisztián Boda a marcat patru goluri și, după mai puțin de un sfert de oră, West Deva avea un avantaj liniștitor. La pauză, devenii au condus cu 6-2, iar în repriza secundă spectacolul a conti­nuat în același sens, gazdele înscriind de trei ori, iar ACS West a mai marcat încă două goluri, rezultatul final fiind 8-3 pentru echipa deveană.
Au marcat: Boda Krisztian (7, 8, 11, 14), Andrei Cârstea (17), Artur Galfi (20), Ionuț Florea (34, 40) pentru echipa ACS West Deva, respectiv Robert Lapoși (16), Mihai Tătar (19), Norbert Nagy (28) pentru gazde.

Când bine, când rău
Într-o altă partidă din cadrul acestei etape, cealaltă formație din Deva, CSM Deva a evoluat tot în deplasare, dar pe terenul celor de la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Nu a fost un joc rafinat, dar până la urmă echipa din Deva l-a câș­ti­gat cu scorul de 2-0, obținând trei punc­te importante obținute pe terenul echi­pei de pe primul loc după 4 etape. A fost o prima repriză bună a echipei din Deva, urmată de o evoluție mai slabă în a două re­priză, în care echipa a jucat prost, dând posibilitatea gazdelor să le pună pro­ble­me, a declarat coordonatorul sec­ției de futsal de la CSM Deva, Dorin Popa.
Primul loc în clasament este ocupat acum de către formația CFR Timișoara, care are 15 puncte din 5 jocuri dis­putate, urmată de ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, cu 12 puncte din 5 partide jucate și de CSM Deva, cu 11 puncte din 5 jocuri. ACS West Deva se găsește pe locul șapte, cu 6 puncte.