Sport

FUTSAL. Un egal cât o victorie

Etapa a 9-a a Liga 1 Futsal Fortuna, prima a returului, a programat du­minică seara la Sala Sporturilor din Deva derby-ul dintre Autobergamo și FK Odorheiu Secuiesc. Confruntarea și-a respectat blazonul, cele două formații, aflate pe podiumul Ligii I, ofe­rind un spectacol agreabil celor peste 500 de spectatori prezenți în tribune. Meciul s-a terminat la egalitate, 3-3.

Joacă de mult timp împreună
Jucătorii din Odorheii au venit la Deva hotărâți să își ia revanșa după înfrân­gerea din tur (7-4 pentru Autobergamo) și au început perfect partida. „A fost un derby adevărat! Știam ce ne așteaptă, convinși că FK Odorheiu Secuiesc își dorește revanșa după înfrângerea din tur. Am început temător partida, dar am revenit după pauză”, a spus Dorin Popa, pre­ședintele echipei Autobergamo Deva. Antrenorul jucător al devenilor, Florin Matei a spus: “A fost o partidă frumoasă. Noi avem câțiva jucători ti­neri, advrersarii noștri au fost mai omo­geni, joacă de mai mult timp împreună. Au fost două reprize total diferite. Am ratat însă nepermis de mult în fața porții, am revenit de la 0-3, nu am reușit o victorie pe care ne-am dorit mult să o obținem. Sperăm să câștigăm la Timișoara și să ne menținem în față”.
Autobergamo Deva ocupă locul trei cu 13 puncte, după United Galați cu 16 puncte și Odorheiu Secuiesc 14 puncte. Pe următoarele locul se clasează: CFR Timișoara West Deva, Luceafărul Buzău și Clujana Cluj Napoca.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura