Sport

FUTSAL. S-au calificat în Liga Elitelor

Șase formații și-au obținut dreptul de a evolua în Liga Elitelor, alte două nume urmând a fi cunoscute după disputarea meciurilor de baraj.

A câștigat grupa
În prima serie, Futsal Ceahlăul Piatra Neamț a dominat competiția, unde juniorii nemțeni au contabilizat cinci victorii și un eșec, locul secund fiind ocupat de echipa LPS Suceava, care va merge la baraj.
În Seria a 2-a, lupta pentru primul loc a fost mult mai dură. Cu câte patru victorii și două înfrângeri fiecare, CS United Galați și Luceafărul Buzău au încheiat la egalitate, în această ordine, dar gălățenii, care au avut un golaveraj mai bun.
Seria a 3-a a fost singura care a tri­mis două echipe în Liga Elitelor. FK Odorheiu Secuiesc, campioana en-titre, a câștigat grupa la golaveraj. Ur­mată de formația Sepsi SIC Sfântu Gheorghe care a fost echipa cu cel mai bun punc­taj de pe locul 2 din cele cinci serii.
CFF Clujana Cluj s-a calificat în Liga Elitelor din singura serie cu trei echi­pe, cea cu numărul 4. Clujenii au avut un parcurs aproape perfect, 5 victorii și un egal în cele șase meciuri dis­putate. Clujana a devansat formațiile CSM Târgu Mureș și ACS Korondy Junior 2017 Corund.
CSM Deva a acumulat 12 puncte în Seria a 5-a, cu două mai mult decât următoarea clasată, ACS Șoimii Șimand. Din grupă au mai făcut parte ACS West Deva și CFR Timișoara, formații care au rata pe puțin pre­zența în Liga Elitelor.
Duminică, 14 ianuarie, se vor dis­puta partidele din barajul pentru Liga Elitelor cu jocurile ACS Șoimii Șimand – CSM Târgu Mureș și LPS Suceava – CS Luceafărul Buzău.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura