Sport

FUTSAL. Prima etapă aduce alt lider la Liga națională

Liga 1 de fotbal în sală a programat la Timișoara ultima partidă din runda inaugurală a Turului Suplimentar, cel care urmează sezonului regular și care, în același timp, precede play-off-ul.

Au turat motoarele
La capătul unui meci foarte spec­taculos, CFR Timișoara s-a impus în fața formației ACS West Deva cu scorul de 5-2, consolindându-și astfel locul 4 în ierarhia Ligii I. Elevii lui Robert Lupu au fost cei care au deschis scorul în minutul 12 dintr-un penalty transformat de Ionuț Nemițanu. A fost singurul gol dintr-o primă parte în care Cristian Goșa, por­tarul devenilor, a avut câteva intervenții de mare excepție. CFR Timișoara a început repriza secundă în ofensivă, dar cei care au marcat au fost tot jucătorii de la West Deva. Excelent condusă în teren de veteranul Ion Al Ioani, West Deva a întors rezultatul de pe tabela de marcaj prin golurile semnate de Con­stan­tin Lupu și George David (fostul ju­cător al bănățenilor). Spectacolul a con­ti­nuat și Răzvan Plopeanu a readus Timișoara la conducerea jocului în mai puțin de un minut prin două goluri mar­cate din șuturi de la distanță. În finalul jocului, CFR Timișoara, la care Darius Nastai și Andrei Grosu au evoluat foarte bine, a turat motoarele și a mai înscris de două ori, prin Ionuț Nemițanu și Mihnea.

Joc foarte bun
Autobergamo Deva (foto) a trecut la pas de Luceafărul Buzău, scor 9-0, un meci în care brazilienii aduși în această iarnă, Bernardo Da Silva (două goluri) și Andos Da Silva (o reușită) au încântat din nou după evoluțiile foarte bune din derby-ul cu United Galați. Tot la capitolul satisfacții, hunedorenii au trecut evoluțiile tinerilor Sergiu Gavrilă și Iulian Cojocaru (deja certitudini), dar mai ales cea a lui Gabriel Budai (născut în 2005!), autor a două goluri!
FK Odorheiu Secuiesc a învins la scor, 15-1, lanterna roșie CFF Clujana Cluj, și a urcat în fotoliul de lider, profitând și de faptul că CS United Galați a stat în prima etapă a Turului Suplimentar.

Iată rezultatele din primele partide din etapa a doua din turul secund:

  • CFF Clujana Cluj – ACS Autobergamo Deva,
  • CS Luceafărul Buzău – CSF CFR 1933 Timișoara

Astăzi este programat superderby-ul United Galați – FK Odorheiu Secuiesc în timp ce West Deva stă.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura