Sport

FUTSAL. Două meciuri pierdute în Turneul „Futsal Love”

În prima partidă a turneului inter­na­țional „Futsal Love”, ai noștri au întâlnit echipa similară din Bosnia-Herțegovina, juniorii au pierdut la scor, 0-7, golurile fiind marcate de Milos Todoric, Admir Han­kusic, Tomislav Vucic, Faruk Brkanic (2), Edvin Bosnic, și Mateo Poljaric.

Turneul final, în Spania
Miercuri, România a întâlnit formația din Belarus, care a câștigat cu scorul de 5-2 (4-2). Au marcat: Maksim Ampleyeu, Uladzislau Kutasau, Daniil Kryvitski (2), Anton Papo­vich respectiv Darius Roca și Csog Csongor.
Au evoluat în selecționata țării noastre: Robert Căruntu – Vlad Ilie, Darius Roca, Alexandru Trifu, Norbert Barborcz, Alin Cârdei (Cpt.), Vasile Pruteanu, Andrei Buhăceanu, Tamas Nagy, Csog Csongor, Narcis Jurj, Richard Boga, Mădălin Trion. Echipa a fost condusă de antrenorul principal al formației de seniori a României, Endre Kacso, deoarece atât selecționerul Robert Lupu cât și și jucătorul David Marius au fost testați pozitiv la Covid 19.
Astăzi, România va întâlni echipa țării gazdă.
Pentru selecționata U19 de futsal a României sunt ultimele meciuri de verificare înainte de calificările pentru UEFA European Under-19 Futsal Cham­pion­ship. Selecțio­nata pregătită de Robert Lupu face parte din Grupa a 5-a, alături de Rusia, Slovacia și Georgia. Tur­neul de calificare va fi găzduit de România și se va desfășura în perioada 15-20 martie 2022.
Pentru turneul final vor fi puse la bătaie doar șapte bilete. Deținătoarea trofeului, Spania, care s-a impus la prima ediție a Cam­pionatului European U19, în urmă cu doi ani în Letonia, în același timp și gazdă, este calificată din oficiu. Turneul final se va disputa în perioada 3-10 septembrie 2022, la “Olivo Arena” din Jaén, Spania.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura