Sport

FUTSAL. Devenii nu reușesc să treacă de vicecampioana de la Odorheiu Secuiesc

Gazdele de la CSM Deva au privit, pro­babil, foarte liniștite această par­tidă, având desigur avantajul unui lot de jucători titrați și al terenului pro­priu. Până la pauză jucătorii deveni au reușit să se impună, controlând jocul, înscri­ind trei goluri prin Denis Boldor, Sergiu Gavrilă și Miloš Simić, ultimul an­tre­norul-jucător al formației din Deva.

O cursă nebună
Repriza a doua a fost una sen­za­țio­nală. Gazdele, liniștite după avantajul pe care l-au deținut la pauză (3-0), nu au mai oferit replica necesară unei for­mații care a jucat cu ambiție și dăruire, astfel că, încet, încet, oaspeții, bine coordonați în momentele cheie de an­trenorul Jakab Zoltán, au demarat o cursă nebună de urmărire și au reușit să egaleze, 3-3 în minutul 34, prin golurile înscrise de István Hadnagy și Iszlai Richárd. Devenii nu au urmărit nici nu­mărul greșelilor pe care le aveau în cont harghitenii, pentru a forța loviturile de penalitate, iar singura de care au be­ne­ficiat totuși a fost ratată de Camara Sobral. FK Odorheiu Secuiesc a plecat în acasă cu un punct ce la un moment dat părea de nesperat.
În clasament, CSM Deva a coborât pe locul patru, având 8 puncte, primul loc fiind ocupat de ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, cu 12 puncte, ur­mată de CFR Timișoara, 12 puncte și de United Galați cu 10 puncte. ACS West Deva se află pe locul șapte, cu 3 puncte.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura