Sport

FUTSAL. „Devenii” au câștigat, „devenii” au pierdut

Prima etapă din actualul sezon com­p­etițional din Liga națională de futsal a adus pe teren și primul derby local, în care s-au întâlnit concitadinele CSM Deva (fost Autobergamo) și ACS West Deva.

A dat gol în… propria poartă
Gazde au fost jucătorii de la CSM Deva care au dorit să schimbe imaginea după eșecul recent și au tras pentru victorie în fața unui adversar mai mo­dest ca valoare a lotului dar și din punct de vedere financiar. Oaspeții au rezistat doar opt minute la atacurile gazdelor și, în minutul 8, Ricardinho a deschis sco­rul, pentru ca apoi Herci să înscrie în pro­pria poartă. Boldor a majorat dife­rența la 3-0, scor care a rămas pe tabela până la finalul primei reprize. ACS West Deva nu a contat nici în repriza secundă, deoarece jucătorii de la CSM Deva au înscris gol după gol, antrenorul de la West negăsind varianta blocării atacu­rilor la poarta apărată de Filimon. A fost 4-0 în minutul 21, gol înscris de Ramic, ca apoi Simic (min.23), Budai (min.31), veteranul Florin Matei (min.33), Nastai (min. 35), Ad. Sandu (min.38 ) și, din nou antrenorul jucător Milos Simic, să înscrie. A fost 10-0 în min. 40.
CSM Deva a evoluat cu Voin, Ramic, Simic, Nastai, Boldor, Dinicuță, Hordea, Budai, Strugariu, Ad. Sandu, Camara Sobral, și frații Florin și Cristian Matei, antrenor jucător fiind Milos Simic.
ACS West Deva a evoluat în formula Vrânceanu, Mateescu, Herci, Cârstea, Galfi, Filimon, Boda, Vincene, Hordea, Puscă, Mucea, Voiculescu, Kelemen, an­trenor Sebastian Mateescu.