Futsal. Derbi de tradiţie la Deva

31 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

În Liga I de futsal, duminică, de la ora 18, Autobergamo întâlneşte în Sala Sporturilor din Deva pe United Galaţi, într-un derbi de tradiţie al futsalului românesc.

În Liga a II-a, se desfăşoară meciurile din etapa a şasea, prima a returului. Mâine, sâmbătă, West Deva joacă în deplasare cu Inter Gheorgheni, echipă pe care a învins-o în tur cu 18-0.
În clasamentul seriei a doua conduce KSE Târgu Secuiesc cu 15 puncte, urmată de West Deva cu 9 puncte, Kereszthegy Remetea 9 puncte, Inter Gheorgheni 4 puncte, Korondy Junior Corund un punct şi CSM Târgu Mureş cu 0 puncte (după şase puncte de penalizare). Primele trei clasate în serie la sfârşitul returului obţin calificarea în play-off, unde vor juca pentru locurile 1 – 6 în Liga 2, în compania primelor trei din seria 1.
În Campionatul Naţional de Juniori U-19 de futsal, formaţiile din Deva ocupă primele locuri în clasament după ce au obţinut victorii în etapa a patra. Autobergamo a învins la Clujana Cluj Napoca cu 11 – 5, iar West Deva a câştigat acasă jocul cu Şoimii Şimand, 4 – 3. În clasamentul seriei a IV-a, pe primul loc se află Autobergamo cu 10 puncte, urmată de West cu 6 puncte, Şoimii Şimand 3 puncte, Informatica un punct şi Clujana zero puncte.
În etapa a cincea, ultima a turului de campionat, duminică, West Deva joacă în deplasare cu Informatica Timişoara, iar Autobergamo va sta în această rundă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a IV-a. Începe returul campionatului

Campionatul Judeţean de fotbal din Liga a IV-a programează în acest sfârşit de săptămână prima etapă a returului sezonului regulat....

Fotbal, Liga a III-a. Meciuri dificile pentru echipele hunedorene

Ambele echipe din judeţul nostru care evoluează în Liga a III-a de fotbal, CS Hunedoara şi Cetate Deva, susţin sâmbătă...

Fonduri Europene în valoare de 13,7 milioane de lei pentru a-ți dechide propria afacere în județul Hunedoara

Grupul CARMISTIN, unul dintre principalii comercianți de pe piața agro-alimentară din România, oferă hunedorenilor ocazia de a-și dezvolta propria afacere,...

Închide