Futsal Autobergamo şi West Deva, nici foarte bine dar, nici foarte rău

Federaţia Română de Fotbal a programat (de această data la Cluj Napoca), turneul al doilea din campionatul Ligii I de futsal , unde Autobergamo Deva (în condiţiile în care lotul devean este încă redus ca urmare a infectării unor jucători cu coronavirus) a înregistrat o victorie şi un egal.
În prima partidă devenii au dispus cu 5-2 de CFF Clujana Cluj-Napoca şi apoi au remizat, neaştepat, 2-2 cu United Galaţi. Clubul de la Dunăre reclamă faptul că la o fază petrecută cu 67 de secunde înaintea finalului jocului, nu i s-a acordat un gol valabil, la o momentul în care balonul degajat de portarul devean Iancu,este deviat de Araujo în autogol, iar mingea a depăşit linia porţii hunedorene.
De menţionat că şi devenii puteau învinge, dar Szocs a trimis pe lângă poarta goală, de la 18 metri, cu nouă secunde înaintea de finalul jocului. Aseară Autobergamo a întâlnit formaţia ACS KSE Târgu Secuiesc.
În primul turneu din liga secundă,desfăşurat la Timişoara, cealaltă formaţie din municipiul reşedinţă de judeţ, West Deva a avut rezultate oscilante.Devenii s-au impus cu 5-1 în întâlnirea cu Şoimii Şimand, dar a pierdut celelate două partide la scor, 1-8 cu Metropolitan Işalniţa şi 2-9 cu gazdele de la CFR Timişoara.
Feroviarii timişoreni au terminat cu trei victorii clare turneul după ce au preluat în mare parte lotul de jucători de la fosta echipă de primă ligă, Informatica şi au anunţat că au intenţii de promovare la finalul sezonului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare