Futsal. Autobergamo Deva, lider în Liga I

Autobergamo Deva a învins cu 3-2 KSE Târgu Secuiesc, în ultima zi a turneului organizat de Federaţia Română de Fotbal şi a ajuns la 16 puncte din 18 posibile, în cele şase etape scurse din prima ligă de fotbal în sală.
Formaţia hunedoreană a condus cu 3-0 la pauză, graţie ”dublei” lui Laszlo Szocs şi a reuşitei lui Istvan Hadnagy. Devenii au avut emoţii în ultimul minut de joc, când adversarii au redus diferenţa la un singur gol şi au avut două situaţii de egalare.
Echipa pregătită de antrenorul-jucător Dumitru Mimi Stoica a cedat puncte doar în remiza cu United Galaţi, 2-2, meci din etapa a cincea. Devenii puteau învinge, dar Szocs a trimis pe lângă poarta goală, de la 18 metri, cu nouă secunde înaintea fluierului de final.
În ultima zi a turneului de primă ligă, Im­perial Wet Miercurea Ciuc a depăşit Lucea­fărul Buzău cu 11-3. Harghitenii sunt pe locul al doilea în clasament, cu 15 puncte, cinci victorii din cinci partide. Imperial are o restanţă de jucat cu KSE Târgu Secuiesc, partidă din runda a patra. Aceasta nu s-a disputant pentru că în ziua anterioară jucătorii de la Târgu Secuiesc evoluaseră în Liga a III-a pe teren mare, cu ACS Kids Tâmpa Braşov, meci câştigat cu 2-0.
Pe locul al treilea se găseşte campioana United Galaţi, cu 10 puncte din cinci par­tide. Dunărea Călăraşi a lipsit de la acest al doilea turneu al Ligii I de fotbal în sală, din motive medicale. De altfel, şi liderul Auto­bergamo a avut cinci cazuri de coronavirus, inclusiv al liderului de echipă, Cristian Obadă, dar s-a prezentat la turneu. Devenii i-au avut pe teren pe delegatul echipei, Adrian Moţ, şi pe portarul Roberto Voin, care a fost distribuit ca jucător „de câmp”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.