FUTSAL. Autobergamo Deva calificată în play-off

10 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

S-a încheiat  sezonul regulat din campionatul primei ligii de fotbal în sală, cu desfășurarea celor două etape programate la finalul săptămânii trecute.

În primul meci, Autobergamo Deva a câștigat cu 8-2  în fața celor de la KSE Tg Secuiesc, joc în care Cristian Obada a suferit o accidentare serioasă și va fi indisponibil o bună perioadă de timp. În cel de al doilea joc disputat devenii au pierdut întâlnirea cu Imperial Wet, scorul  final fiind  5-3 (3-1) pentru formația din Sf. Gheorghe.

Ca urmare a acestor rezultate, echipa deveană finalizează  prima parte a competiției pe locul trei în clasament, cu 26 de puncte, situându-se după United Galați și Imperial Wet, care au câte 28 de puncte fiecare. Se cunoaște și componența play-off-ului, în care – foarte probabil – se va porni de la următorul clasament: United Galați – trei puncte, Imperial Wet Miercurea Ciuc – două puncte, Autobergamo Deva – un punct și FK Odorheiu Secuiesc – zero puncte.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă

Bulina albă

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara Pentru că, având în ve­de­re siguranţa pacienţilor afectaţi de răspândirea virusului SARS-CoV-2, a iniţiat...

Bulina neagră

Viorel Mihai Cârcel, tânăr din comuna Buceş Pentru că, împreună cu alţi doi complici, a fost trimis în judecată, în...

Închide