Sport

FUTSAL. Ai noștri, curajoși dar prea puține goluri

Duminică, în Sala Sporturilor din Deva, am asistat la două jocuri din cadrul etapei a doua din prima ligă de fotbal în sală, ambele formații din municipiul nostru având partide con­siderate p­e teren propriu.

Intervenţii curajoase
Primul joc a fost cel în care nou promovata West Deva a primit replica formației United Galați, campioana en-titre a României. Cred că puțini au fost cei care au sperat la o victorie a echipei devene, dar cei prezenți în tribune s-au bucurat de un bun spectacol fotbalistic. Formația campioană și-a făcut jocul și a câștigat meritat cu 6-1(2-0) dar trebuie spus că formația gazdă a evoluat cura­jos, a avut câteva acțiuni bune,însă ne­fina­li­zate cu gol, dar, arătând că de­venii pot mai mult. De menționat inter­ven­țiile sal­va­toare ale portarului Nicolae Vrînceanu. Au marcat în această par­tidă Mimi Stoica (min. 27), respectiv Robert Crișan (min.8.15 și min. 26.30), Octavian Cireș (min. 12), Daniel Araujo (min.23.30), Dos Santos Leonardo ( min.25.00) și Vlad Țipău (autogol min. 39.40).

Nemulțumiți
„A fost un debut care cu siguranță nu ne mulțumește. Jocul ne-a demonstrat că putem mai mult, nu am reușit să mar­căm mai multe goluri. Sperăm ca la me­ciul următor să fie mult mai bine pentru noi. Sperăm ca publicul devean să vină în număr tot mai mare la jocuri, să ne sus­țină și să se bucure de spec­tacol”, a spus Mici Stoica, de la West Deva. De cealaltă parte, antrenorul-ju­cător al campioanei, Florin Ignat, a de­clarat: „Mă bucur de re­ve­derea cu publi­cul de la Deva, aici unde am pe­trecut o parte importantă din ac­ti­vi­tatea mea. Aici am câștigat cele mai multe trofee. A fost o perioadă foarte frumoasă. Despre West Deva pot să spun că e la început de drum, au jucă­tori foarte buni și important pentru ei este să se mențină grupul acesta. Cu sigu­ranță, o să facă meciuri bune în con­tinuarea sezonului. Deva are acum două echipe și s-ar putea face mult mai mult pentru acest oraș dacă ele ar conlucra. Pentru noi este important să creștem de la meci la meci și să privim cu încredere către un campionat așa cum a fost și în sezonul trecut, echi­li­brat și spectaculos”.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura