Actualitate

Furturi de fier ca pe bandă rulantă

Anamaria Nedelcoff

Activitatea centrelor de fier vechi din Lupeni a fost suspendată de primărie în urma numeroaselor furturi înregistrate în ultimele săptămâni. Mai mult, Poliţia Locală din Lupeni şi-a întărit activitatea de pază pe timp de noapte, pentru a face faţă tentativelor de furt.

Cea mai recentă tentativă de furt a avut loc ieri, când trei tineri din Lupeni au fost prinşi când tăiau de zor gardurile de la Cimitirul Eroilor. ”Doi agenţi de la Poliţia Locală au surprins trei persoane care sustrăgeau panouri din gardul Cimitirului Eroilor. Este vorba despre 14 panouri de gard metalice de dimensiune medie şi mare, precum şi de 14 stâlpi de gard din ţeavă. Cei trei au fost duşi la poliţie şi li s-a confiscat fierul”, a declarat Gabriel Lungu, administratorul public al municipiului Lupeni.
În ultimele săptămâni, furturile sau tentativele de furat fier au devenit la ordinea zilei. Se fură orice înseamnă metal, de la capace de canal, la stâlpi, cabluri electrice, garduri. Din cauza valului de infracţiuni din ultima perioadă, reprezentanţii Primăriei Lupeni au  întărit măsurile de precauţie. ”Au fost furate zeci de capace de canal în ultima perioadă. Din acest motiv, primarul Cornel Resmeriţă a dispus întărirea pazei pe timp de noapte. Mai mult, primarul a suspendat activitatea centrelor de fier vechi şi zilnic se fac controale”, mai spune administratorul public al municipiului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura