Furtuna a făcut ravagii în judeţ

17 septembrie 2017 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate

 

Acoperişuri distruse, copaci smulşi din rădăcini sau rupţi, stâlpi de la liniile de comunicaţii căzuţi şi multe alte pagube a produs vijelia care a durat câteva zeci de minute şi la noi în judeţ.
Din spusele unui consilier local, în comuna şoimuş, vântul puternic a smuls acoperişurile de la o hală care aparţine unei ferme de pui şi de la o pensiune. Zeci de copaci şi stâlpi de telegraf de pe marginea drumului şoimuş – Bălata au fost puşi la pământ. În comună, de la debutul furtunii până la această oră, curentul electric a fost întrerupt.
De asemenea, pagube semnificative s-au înregistrat în municipiile Deva şi Hunedoara, o femeie de 63 de ani fiind rănită. ”În urma codului portocaliu de vreme rea caracterizat de vijelii cu vânt care a atins 90 de km/h, descărcări electrice şi averse au existat efecte şi în judeţul Hunedoara. O femeie, în vârstă de 63 de ani, a fost rănită în parcarea hipermarketului Shopping City Deva de elemente dintr-un panou publicitar. Femeia a fost preluată de un echipaj SAJ în stare stabilă şi conştientă şi transportată la UPU Deva. În plus, au fost dislocate de vânt cinci acoperişuri de blocuri şi case din Deva, trei din municipiul Hunedoara. Acoperişurile altor aproximativ 60 de case din Lăpugiu au fost afectate. Mai mulţi copaci rupţi de vânt au căzut pe DN 7, în Leşnic, precum şi pe DJ 700 A, în Bretea Mureşană. Circulaţia rutieră a fost încetinită”, a transmis ISU Hunedoara.
Judeţul Hunedoara rămâne în continuare sub avertizare de cod galben şi cod portocaliu de vijelii şi vânt puternic. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mihai spune:

  Viceprimarul Golasie Ioan din comuna Lăpugiu de Jos, un incompetent. Fost poștaș ajuns viceprimar, habar nu are de nimic.Pentru el este mai importanta afacerea cu mure decât dezastrul produs de natura.Primul si ultimul lui mandat in primărie. Cel mai mare mincinos.

 2. Deva spune:

  E timpul sa dispara toate panourile publicitare mari din toate intersectiile din Deva.Se poate lasa cu dosar penal…impiedica vizibilitatea pietoni si traficului, risc de accidente si daca mai vine o furtuna pot rani sau omori pe cine ….aveti timp de 1 saptamana sa le inlaturati…nu se poate asa ceva , e o bataie de joc pt deveni.
  Vezi panoul imens din intersectia liceului AUTO DEVA,CHIAR UN SOFER MI -a zis ce mult ii deranjeaza si obstructioneaza panourile din intersectiile din Deva amplasate de primaria Deva.Nu se vede culoare semaforului de multe ori si nici nu vezi masinile din anumite unghiuri ale intesectiilor. E risc maxim si penibil si nu cred ca vreun primar constient le va lasa acolo.

 3. Deva spune:

  Am incredere in Ovidiu Mos si Razvan Maris ca vor lua atitudine si ca sunt cu capul pe umeri trebuind sa ia atitudine in situatia aceasta.In plus cubul rotativ cu reclame de langa statuia lui Decebal arata nasol.intrebati cetatenii orasului…luati-l de acolo.intrebati argitectul orasului.Nu ne intereseaza banii care intra in conturile primariei prin reclame , ne intereseaza ca Deva sa fie frumoasa ca arhitectura si cetatenii ei sa se deplaseze in siguranta fprin intersectii .

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Atacaţi de haitele de câini

Câinii fără stăpân s-au sălbăticit pe dealurile dintre Petroşani şi Petrila, chiar deasupra minei şi au ajuns să atace până...

Campanie umanitară pentru bărbatul rănit în incendiul de la Orăştie

Rude, prieteni şi colegi ai bărbatului rănit grav în incendiul de la fabrica din Orăştie au iniţiat o campanie de...

„Spadasinul” din Crividia, pus la plată

Tânărul de 28 de ani, din Vulcan, condamnat pentru tentativă de omor după ce şi-a atacat cu sabia un amic...

Închide