Furt în patru secunde

8 ianuarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

03 spargator

Nicoleta Popa

 O casă de amanet din Deva a fost ieri în vizorul hoţilor. Jaful s-a produs ieri dimineaţă în jurul orei 6.35, iar un bărbat necunoscut a pătruns în incinta acesteia prin forţarea uşii cu un levier.
A plecat cu televizorul
Potrivit poliţiştilor, în imaginile surprinse de camerele de luat vederi, se vede cum un bărbat sustrage un televizor LCD din incintă casei de amanet foarte rapid şi pleacă în nici mai mult, nici mai puţin de patru secunde. Televizorul LCD se afla în holul încăperii, chiar în faţa uşii, motiv pentru care acţiunea hoţului a fost foarte scurtă. Oamenii legii spun totodată, că nu este exclus ca acesta să fi avut complici. Din incinta societăţii nu au fost sustrase şi alte bunuri, obiectele de valoare fiind ţinute într-o altă încăpere, a cărei uşi era prevăzută cu grilaje.
„Echipa operativă a prelevat mai multe probe biologice de la faţa locului şi analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere, în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului, care se ridică la valoarea de 1.500 de lei. Identificarea hoţului este îngreunată, pe lângă înregistrarea foarte scurtă de pe camerele de luat vederi şi de faptul că era întuneric,” a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Nicolae Timiş, primarul oraşului Haţeg

Bulina neagră

Cătălin Rişcuţa, fost şef al Secţiei de Arheologie

Hunedorenii dau buzna la magazinele second hand

Acum, când locurile de muncă sunt din ce în ce mai puţine şi numărul şomerilor este în creştere, hunedorenii bat...

Închide