Furi curent, rişti să ajungi în instanţă

Două condamnări a primit o hu­ne­do­reancă pentru că s-a branşat ilegal la re­ţeaua de distribuţie a energiei electrice, cât şi pentru furt. Nu va ajunge în spatele gratiilor, dacă respectă obligaţiile dictate de judecătorul de caz.
Femeia în vârstă de 49 de ani a fost prinsă către angajaţii firmei distribuitoare că s-a cuplat clandestin la reţeaua de ali­men­tare cu energie electrică de în mai multe rânduri pe parcursul unui an. Iniţial s-a convenit ca femeia să plătească energia consumată ilegal, însă cum n-a făcut acest lucru, s-a ales cu plângere penală.
„Lucrătorii din cadrul E-Distribuţie Banat au efectuat un control pe teren ajungând şi în imobilul din Hunedoara, unde s-a stabilit că locuinţa nr. 40 este branşată abuziv la reţeaua de energie electrică, fără a avea con­tor şi contract de furnizare a energiei elec­trice”, se arată în rechizitoriu. Femeia a fost condamnată de Judecătoria Hune­doa­ra la două amenzi penale în cuantum de 1800 de lei fiecare, pentru furt şi exe­cu­tarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea. Soluţia instanţei de fond nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trei autoturisme distruse de un tânăr băut şi fără permis

Cel care a luat la ţintă autoturismele parcate pe o stradă din municipiul Lupeni are 24 de ani, conducea fără

A fugit din spital

Bărbatul a plecat din spital fără a primi permisiunea medicilor. S-a dus pe jos acasă, din Simeria şi până în

Bunicuţele de la Căminul „Casa Divină” au avut parte de o surpriză mare

Sorina Popa Ieri, doamnele de la Căminul pentru per­soane vârstnice „Casa Divină” din Cristur au avut parte de o surpriză.

Închide