Furată la salonul de înfrumuseţare

03 hoata bani

Nicoleta Popa

În plină criză economică, mersul la saloanele de înfrumuseţare a devenit un pericol pentru doamne şi domnişoare. Asta, deoarece, în urmă cu două zile, o femeie din comuna Dobra s-a prezentat la un salon de cosmetică şi manichiură din Deva, iar la finalul „operaţiunilor”, ea a rămas cu poşeta goală. Când să achite serviciile oferite la salonul respectiv, femeia a rămas fără glas, deoarece a observat că nu mai are nici un leu în poşetă.
„A venit o domnişoară să îşi facă programare pentru manichiură. După ce am programat-o, ea se tot învârtea pe aici şi apoi s-a aşezat pe canapeaua unde era şi poşeta. Mi s-a părut puţin ciudat faptul că nu a plecat, deşi nu mai avea ce să facă aici. A stat câteva minute, după care s-a ridicat şi a plecat. Nu am observat când a luat banii”, a declarat patronul salonului. 
Potrivit anchetatorilor, hoaţa a scos portofelul din geanta clientei, a luat  banii, după care l-a pus la loc. Proprietarul salonului susţine că va monta camere de supraveghere în imobil.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sărăcia „subţiază” lotul

Criza financiară se resimte tot mai acut la Minerul Lupeni, dovadă că echipa din Valea Jiului s-a despărţit, ieri, pe

În şanţ, pentru un câine

O femeie din comuna Toteşti a ajuns cu maşina într-un şanţ, pentru că a încercat să evite un câine. La

Cetate, în turneu la Reşiţa

Handbalistele de la Cetate Deva vor participa, mâine, la un turneu triunghiular de pregătire, care va avea loc la Reşiţa.

Închide