EvenimentFlash

Fura plasele femeilor, dar a căzut în „plasa” poliţiştilor

Livia Botici

Un devean de 21 de ani a fost prins de oamenii legii, la scurt timp după ce-i furase plasa unei pensionare, ziua în amiaza mare, în plină stradă. Cu toate că hoţul tupeist a fost condamnat în urmă cu exact o lună, la cinci ani de închisoare, se pare că mania furatului nu s-a dezlipit de el.

Prins într-o oră

Bărbatul a fost prins pe strada Mărăşti, din Deva. Femeia de 63 de ani se îndrepta spre casă, când, din spatele ei, a venit în fugă un individ, care i-a smuls plasa din mână. Pensionara avea în sacoşă portofelul cu 150 de lei şi actele personale. După ce s-a văzut cu prada în mână, hoţul s-a făcut nevăzut, pierzându-se printre blocuri. „Datorită faptului că femeia a reţinut trăsăturile celui care i-a furat banii şi actele, în scurt timp, mai exact într-o oră, am reuşit să dăm de urma lui”, a declarat comisarul şef Cristian Horvat, şeful Biroului pentru Investigaţii Criminale Deva.

Tâlhar de meserie

Florin Constantin Boldijar a fost prezentat ieri magistraţilor de la Judecătoria Deva, cu propunere de arestare preventivă, pentru 29 de zile, dar instanţa nu a dat curs recomandării procurorilor, decizând că bărbatul poate fi cercetat în stare de libertate, cu obligaţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Deşi tânăr, Florin Boldijar nu este la prima abatere de acest gen, în luna august a anului trecut el comiţând o faptă asemănătoare, pe Calea Zarandului din Deva, însă în încercarea sa de a fugi cât mai repede de la locul faptei, nu s-a asigurat la traversarea străzii şi a fost accidentat uşor de o maşină. În data de 20 aprilie, bărbatul a fost condamnat de magistraţi, la cinci ani de închisoare şi la plata a 600 de lei, reprezentând daune materiale, pentru o altă tâlhărie. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Alba-Iulia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura