Fura plasele femeilor, dar a căzut în „plasa” poliţiştilor

20 mai 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Livia Botici

Un devean de 21 de ani a fost prins de oamenii legii, la scurt timp după ce-i furase plasa unei pensionare, ziua în amiaza mare, în plină stradă. Cu toate că hoţul tupeist a fost condamnat în urmă cu exact o lună, la cinci ani de închisoare, se pare că mania furatului nu s-a dezlipit de el.

Prins într-o oră

Bărbatul a fost prins pe strada Mărăşti, din Deva. Femeia de 63 de ani se îndrepta spre casă, când, din spatele ei, a venit în fugă un individ, care i-a smuls plasa din mână. Pensionara avea în sacoşă portofelul cu 150 de lei şi actele personale. După ce s-a văzut cu prada în mână, hoţul s-a făcut nevăzut, pierzându-se printre blocuri. „Datorită faptului că femeia a reţinut trăsăturile celui care i-a furat banii şi actele, în scurt timp, mai exact într-o oră, am reuşit să dăm de urma lui”, a declarat comisarul şef Cristian Horvat, şeful Biroului pentru Investigaţii Criminale Deva.

Tâlhar de meserie

Florin Constantin Boldijar a fost prezentat ieri magistraţilor de la Judecătoria Deva, cu propunere de arestare preventivă, pentru 29 de zile, dar instanţa nu a dat curs recomandării procurorilor, decizând că bărbatul poate fi cercetat în stare de libertate, cu obligaţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Deşi tânăr, Florin Boldijar nu este la prima abatere de acest gen, în luna august a anului trecut el comiţând o faptă asemănătoare, pe Calea Zarandului din Deva, însă în încercarea sa de a fugi cât mai repede de la locul faptei, nu s-a asigurat la traversarea străzii şi a fost accidentat uşor de o maşină. În data de 20 aprilie, bărbatul a fost condamnat de magistraţi, la cinci ani de închisoare şi la plata a 600 de lei, reprezentând daune materiale, pentru o altă tâlhărie. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Alba-Iulia.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Suntem un stat voluntarist

Cred că asistăm zilele astea la renaşterea unei Românii derutate, aşa cum nu a fost nici măcar în anii de...

Hypergym şi Gladyator’s se bat bine la „full contact”

Sportivii de la cele două cluburi devene au obţinut rezultate valoroase la competiţiile de „submission grappling” şi kick-box la care...

Companiile de stat, cãpuşele bugetului

Reprezentanţii PRM din judeţul Hunedoara spun că, în acest moment, criza prin care trece România nu poate fi depăşită prin...

Închide