Actualitate

Fugar urmărit de polițiștii rutieri

Tânărul în vârstă de 32 de ani, din Pe­tro­șani, a oprit la semnalul polițiștilor, însă când agentul i-a cerut documentele a de­marat în trombă.
Cu echipajul rutier pe urmele sale, in­di­vi­dul a pierdut controlul volanului, a izbit două mașini parcate pe marginea drumului, ca mai apoi să încerce să scape cu fuga. „Po­liţiştii s-au deplasat la conducătorul auto şi
i-au solicitat să prezinte, pentru control, do­cumentele personale şi cele ale autotu­ris­mu­lui, moment în care acesta a comunicat că nu are niciun document asupra sa, după care a demarat în trombă, în încercarea de a se sustrage controlului. Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii pe strada Depozitelor, unde cel aflat la volan a pier­dut controlul auto­turismului şi a acro­şat două autou­ti­li­tare staționate pe mar­ginea carosabilului, după care şoferul şi cei doi pasageri au pă­ră­sit autoturismul şi au fugit, sărind gardul unei proprietăţi. Cei doi pasageri (în vârstă de 16 şi de 42 de ani) au fost prinși de po­li­ţişti, ulterori fiind iden­ti­ficat şi conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, din Petroşani”, a informat IPJ Hu­ne­doara. Polițiștii din Deva au constatat că individul nu are permis de conducere, astfel că-l cercetează penal. Cu dosar penal s-a ales și un alt bărbat din Petrila, de 52 de ani, prins băut la volan. Acesta a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale, pe strada 8 Martie, din localitate, dupăce a a acroșat un alt auto­turism (staţionat). Polițiștii au stabilit că băr­batul avea o concentrație 0,68 mg/l alcool pur în aerule xpirat. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura