Free Bikers Week, la Nandru

01 Bikeri motociclisti

Aproape 1.500 de motociclişti sunt aşteptaţi să ia parte la cea de-a doua ediţie a Festivalului Free Bikers Week, programat să aibă loc, în perioada 13 – 16 august, pe Valea Roatei, din localitatea Nandru, în apropiere de Hunedoara.

Concerte rock, pălincă, gulaş şi parada motocicletelor
„Ne aşteptăm ca la această ediţie să ia parte motociclişti din România, Germania, Austria, Ungaria. Cazarea se va face într-o tabără de corturi. Pe parcursul festivalului am pregătit mai multe concursuri, concerte rock cu trupe din România şi Ungaria, dar şi câteva surprize pe care nu le pot dezvălui acum, dar vă asigur că vor fi deosebit de interesante”, a declarat, ieri, Marius Achim „Achimoto“, preşedintele Clubului Free Bikers Hunedoara, organizatorul manifestărilor. Motocicliştii vor fi invitaţi să se întreacă în concursuri de turat motoarele, îndemânare, alergare în saci, bătăi cu ouă şi roşii. Nu va lipsi parada motocicliştilor prin municipiul Hunedoara, programată sâmbătă, 15 august, de la ora 11.00, la care vor lua parte circa 130 de persoane. Taxa de participare la acest eveniment este de 30 de lei, sumă care include un pahar de pălincă şi o porţie de gulaş.
Deoarece festivalul va avea loc într-o zonă cu potenţial turistic, organizatorii au luat toate măsurile de protecţie a mediului, au instalat coşuri de gunoi, toalete ecologice şi duşuri. După intrarea în spaţiul rezervat festivalului, participanţii vor trebui să se conformeze unui regulament strict, încălcarea acestuia echivalând cu excluderea din campus. (Agerpres)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare