Sport

FOTBAL. Visul frumos s-a încheiat! CSM Deva părăseşte Cupa României

Echipa CSM Deva a părăsit ediția din acest an a Cupei României, după ce a pierdut jocul disputat pe teren propriu cu mai experimentată formație Gloria Buzău.

A pătruns în fața careului
Prima repriză de pe stadionul „Ce­tate” a fost echilibrată, nefiind diferențe între Deva, echipă de Liga 3, și Buzău, formație care își propune promovarea în primul eșalon. Buzoienii au intrat la cabine după 45 de minute cu avantaj minim, oaspeții deschizând scorul în minutul 14, prin Dumitrache, care a profitat de o neînțelegere în defensiva devenilor, a avansat pe dreapta, a pă­truns ușor până în fața careului, fără să fie incomodat de vreun adversar, a tras cu stângul de pe linia de 16 metri, ușor din lateral dreapta, înscriind la colțul lung al porții apărate de Frumuzache. Până la finalul reprizei secunde am notat și câteva acțiuni ale gazdelor care nu au fost finalizate cu golul mult așteptat de cei din tribune, Modan sau Alexandru Popescu nereușind să înșele vigilența portarului buzoian.

Au intrat titularii
În partea secundă a acestei întâlniri, antrenorul celor de la Buzău, reputatul tehnician Andrei Prepeliță a trimis în teren jucători cu mai multă experiență, care au fost mai activi, reușind să își du­bleze avantajul în minutul 61, prin nou-intratul Tănasă, 2-0 fiind și scorul cu care s-a încheiat partida. Antrenorul de la Gloria Buzău, Andrei Prepeliță, a fost mulțumit de victoria echipei sale, recu­noscând, cu fair-play, că a fost una mun­cită. „Prima repriză nu m-a mulțumit. Am dat șanse unor băieți care au jucat mai puțin, și acest lucru s-a văzut. La pauză am introdus titularii, și s-a văzut și acest lucru, gazdele nemaiavând forță ofensivă. Deva este o echipă orga­ni­zată, cu jucători buni, care ne-a pus ceva pro­bleme în prima repriză. Este o echipă agresivă, după stilul antreno­rului, împotriva că­ruia am jucat de multe ori. Deva este o echipă bună”, a declarat Andrei Prepeliță.
Ștefan Nanu, antre­norul principal de la CSM Deva, a fost ușor dezamăgit de înfrângere, dar s-a declarat mulțumit de jocul băieților săi, mai ales în prima repriză. „În prima repriză nu a fost nici o diferență pe teren, iar golul primit a fost întâmplător, la o fază la care noi nu am intervenit la minge. A fost o primă repriză bună, în care am avut și ocazii și momente în care am con­trolat jocul. Am fă­cut cinci schimbări în re­priza a doua pen­tru a proteja unii titulari, în ve­derea me­ciului de vineri, din campio­nat. Am intro­dus și ju­cători care au evoluat mai puțin și se vede că mai avem de lucru la omogenitate. Re­pet, am fă­cut o primă repriză foarte bună, iar cea de-a doua a aparținut Buzăului. Mergem înainte. Avem vineri meci la Craiova, și vrem să ne întoarcem cu puncte de acolo”, a declarat Ștefan Nanu.

CSM Deva a evoluat cu: Frumuzache – Mocanu (Rob. Tamaș 63’), Giosu, Bedea (Țoiu 46’), Modan (Buzan 63’), Al. Iul. Stoica (Val. Munteanu 46’), Bloj, Stoi, Sg. Sabău, Doboș (cpt.), Al. I. Popescu (Kayondo 46’) Rezerve neutilizate: Beke – D. Creciunesc, Rob. Tamaș, Moses, Bărăitaru. Antrenor: Ștefan Nanu.
Gloria Buzău: Haymamba – Sg. Pîrvulescu, Wiktorski (cpt.), Dobrosavlevici, Nadolu, R. Șt. Zamfir (Diogo Izata 46’), Pervan, Brîncoveanu (Mat. Tănasă 46’), Val. Dumitrache (Cr. Dumitru 70’), Mihaiu (V. Angelov 46]), Chică-Roșă (Radic 70’) Rezerve neutilizate: Greab – Patapis, Sălceanu, M. Ivan Antrenor: Andrei Prepeliță.
CSM Deva va juca vineri, 1 septem­brie, de la ora 12.00, în etapa a doua din seria 7 a Ligii 3 de fotbal, în deplasare, pe terenul celor de la U Craiova 1948.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura