FOTBAL TENIS. Ana Maria Gherghel propusă pentru acordarea titlului de cetăţean de onoare al Municipiului Lupeni

Pentru toate rezultatele obţinute de-a lungul timpului, pentru prestigiul adus municipiului Lupeni, pentru că are locul de baştină la Lupeni, un grup de şapte consilieri locali au propus acordarea titlului de ”Cetăţean de Onoare al Municipiului Lupeni” pentru personalităţi cu merite deosebite, sportivei Anamaria Gherghe (foto), multiplă campioană mondială şi europeană la fotbal-tenis şi declarată cinci ani la rând (2014, 2015, 2016, 2017, 2018) cea mai bună sportivă din lume la fotbal-tenis.

De asemenea, consilierii din Lupeni mai au în lucru un alt proiect pentru recompensarea sportivilor si antrenorilor din Lupeni, participanţi la Campionatul Mondial de Fotbal tenis din Franţa 2018, care de-a lungul anilor au obţinut rezultate merituoase!
Antrenorul de la Comexim R Lupeni Dima Druncea a declarat că în ciuda rezultatelor foarte bune încă mai întâmpină obstacole în oraşul său. “Cu sportivii activi de la Comexim R Lupeni am adus 152 titluri de campioni europeni şi mondiali în ultimii şapte-opt ani şi sunt convins ca vor mai veni şi alte performanţe valoroase chiar dacă avem piedici mari.
Acum, înainte de campionatul mondial de juniori şi tineret, nu avem intrare în sala de antrenament de la Şcoala Nr. 2 Lupeni! Vom merge să ne pregătim pe străzi, că încă este cald, aşa cum ni s-a sugerat sau pe stadion daca vom avea intrare”, a spus antrenorul Dima Druncea. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.