FlashSport

Fotbal spectacol la „Cupa Liceelor BigFM”

Ciprian Marinuţ

Primele partide ale ediţiei 2011 ale „balului fotbalului liceenilor” s-au dovedit atractive şi „viu colorate” pentru cei aproape 600 de spectatori prezenţi în tribunele Sălii Sporturilor din Deva. Meciul dintre echipele „Grigore Moisil” şi C.N. „Traian” a impresionat prin dârzenie, iar întâlnirea „Cetate” – Liceul de Muzică şi Arte a fost un adevărat festival de goluri.

Cu un singur internaţional nu se face performanţă

Prezenţa între buturi a portarului naţionalei de futsal tineret, Andrei Bozan, legitimat la Dava Deva, şi pe banca tehnică a profesoarei Cristina Nicula, s-a dovedit insuficientă pentru echipa de la „Traian” în disputa cu formaţia de la „Grigore Moisil”. Cu un lot mai omogen şi echilibrat valoric, dirijat de profesorul de… Protecţia Mediului, Alin Petraş, „minerii” au fost mai activi şi mai eficienţi şi s-au impus cu 2-0. Scorul a fost deschis cu mult noroc de Ciobanu (min. 18) al cărui şut din afara careului a lovit bara şi apoi a intrat în poartă din spatele portarului de la „Traian”. Rezultatul final, 2-0, a fost stabilit de Andrei Radu (min. 35), cu un lob peste portar, după ce echipa de la „Traian” asediase cu înverşunare careul advers în căutarea egalării.

Festival de goluri

Campioana ediţiei trecute, echipa CNS „Cetate” Deva, a fost vedeta celui de-al doilea meci al zilei. „Sportivii” au început cu nasul pe sus partida şi au fost taxaţi de „artiştii” de la „Sigismund Toduţă”, care au deschis scorul prin Gherghely, în minutul trei. Însă, totul s-a dovedit un simplu foc de paie, întrucât apoi, „profesioniştii fotbalului” de la „Cetate” s-au răzbunat, marcând nu mai puţin de 13 goluri. Golul egalării l-a reuşit Moldovan (min. 4), după care au mai punctat Părău (14, 23 şi 26), Dan Alexandru (de la Mureşul Deva, min. 17, 19, 33 şi 37), Gabi Constantin (min. 25 şi 28), Cîrstoiu (min. 37), Jula (min. 40) şi Petresc (Mureşul Deva, min. 40).

Programul meciurilor:

Marţi, 25 ianuarie, de la orele 15 şi 16:

• Liceul „Decebal” – Colegiul Tehnic „Transilvania”

• Liceul Pedagogic „Sabin Drăgoi” – Colegiul Tehnic

Energetic „Dragomir Hurmuzescu”.

Miercuri, 26 ianuarie, de la orele 15 şi 16:

Semifinala I: învingătoarele meciurilor de luni

Semifinala II: învingătoarele meciurilor de marţi

Joi, 27 ianuarie:

ora 19.00: Finala mică; ora 20.00: Meci demonstrativ între selecţionatele de la „RealSport” Deva; ora 21.00: Finala mare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura