FlashSport

FOTBAL. Primul test pentru echipele hunedorene în lupta pentru promovare

Astăzi sunt programate primele partide din barajul pentru promovare în liga secundă de fotbal. Conform deciziei Comitetului Executiv al FR Fotbal, în manșa tur, liderului seriei a IX-a, formația CS Hunedoara se va de­plasa la Oradea unde va juca în com­pania echipei din reședința județului Bihor, Atletic Oradea.

Două ecrane în Piața „Regele Ferdinand”
Echipa orădeană este ocupanta lo­cului secund în seria a X-a, clasându-se la finalul campionatului după Minaur Baia Mare, formație care joacă tot astăzi cu Metalurgistul Cugir. Lotul CA Oradea este pregătit de Florin Farcaș și are drept obiectiv promovarea pe scena secundă a fotbalului românesc.
Conform site-ului echipei orădene, în ultima etapă, formația a obținut o victorie de palmares cu 2-1 în fața celor de la Lotus Băile Felix. Antrenorul Florin Farcaș și-a menajat toți titularii pentru întâlnirea cu echipa din Hunedoara. Urmărind ultimele evoluții din cam­pio­nat, formația din Oradea joacă în for­mula: R. Bob – C. Jurj, D. Lupșe, D. Stan, M. Kovacs, R. Ardelean (R. Săutiuț), D. Cîrjan (Al. Popa), R. Gunie, A.Gheorghiță (Chitaș), Ad. Popa (A.Chindlea) și M. Ion (Sg.Jurj).
Pentru această primă întâlnire, antre­norul Florin Maxim este posibil să folo­seas­că următoarea formulă de joc: Lefter – Iacob, Garutti, Vlad (Jairo), Trășcan (Neacșa) – Simon (Roșu), Giura (Bedea), Mogoș (Bradu), Buș – Hergheligiu, Arnăutu. Nu vor lipsi de pe banca de rezerve Mociu – Cristian, Mitran, Dumitru. Partida va fi transmisă Live pe contul de youtube al clubului hune­do­rean și va putea fi urmărită și pe cele două ecrane din Piața „Regele Ferdinand” din Hunedoara.
Vrea mai mult
Cealaltă echipă din județ, CSM Deva, ocupanta locului secund în seria a VII-a, va evolua la Orăștie, în compania for­mației CS Comunal Dumbrăvița, câș­tigătoarea în extremis a întrecerii din seria a VIII-a. Antrenorul Cosmin Stan se bazează în jocurile din această man­șă pe următorii jucători: portari: Trifon, Ciui, A.Miklos; fundași: Bura-Koț,Bain, Moțiu (Poli), Vidican (UTA), Amariei (Poli), Ilan (Pecica); mijlocași: L. Bodri, Zurbagiu, Schinteie, Martinov, Ghinescu, A.Olaru (Ripensia), Gologan, Paunchici (Ghiroda) și pe atacanții Făgărășanu (Băile Felix), Tismonar, Ciubotariu (Recaș), Grigoriu (Ripensia), Paulevici.
CSM Deva și-a atins obiectivul propus inițial, dar antrenorul Ștefan Nanu vrea mai mult, dacă se poate și nu va rata posibilitatea de a juca o nouă partidă cu CSM Reșița. O posibilă formulă de joc pentru întâlnirea de astăzi este: Bădescu – Kelemen, Plută, Dumbrăvean, Doboș – Bloj (Vasilescu), Stelea, Marinca, Branea – Kayondo, Sulea (Cuibari) dar Ștefan Nanu are desigur o variantă de ultimă oră pe care o va folosi cu siguranță.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.