Fotbal pe Plajă: West Deva, medalie de argint la Varna

21 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Reprezentantă a judeţului Hunedoara şi implicit a României, echipa West Deva, la turneul Varna International Beach Soccer 2018, desfăşurat în Bulgaria la finalul săptămânii trecute, a reuşit performanţa de a se clasa la finalul competiţiei pe un onorant loc II. Au participat formaţiile MFC Spartak, campioana Bulgariei, Silesia BS din Marea Britanie, SC Novator din Rusia şi aşa cum menţionam, West Deva, campioana României.
Devenii antrenaţi de Petru Voica au câştigat partidele cu MFC Spartak Varna (scor final 6-1) şi cu Silesia BS (scor final 9-5), calificându-se în finala competiţiei.
În ultima partidă, devenii au jucat în compania ruşilor de la SC Novator, care au alcătuit o formaţie redutabilă, greu de învins. De menţionat că ruşii au o sală de antrenament (cu nisip înăuntru) în valoare de circa un milion de euro, diferenţa financiară dintre echipele finaliste din acest an fiind foarte mare. Ruşii au avut în lot doi jucători, foşti componenţi ai formaţiei SC Braga (Portugalia), câştigatoarea Euro Winners Cup 2017.
Devenii au pierdut cu 5-2 finala de la Varna, dar se întorc acasă cu medaliile de argint şi cu alte două trofee individuale: titlul de golgheter al competiţiei, acordat lui Marian Măciucă, şi titlul de cel mai bun portar, revendicat de Andrei Paul!
La finalul acestei săptămâni, echipa West Deva va efectua deplasarea la Nazare, în Portugalia, unde va evolua în cadrul grupei D, alături de BSC Vybor, din Ucraina, GR Amigos da Paz, din Portugalia şi Oslo BSC, din Norvegia, la competiţia Euro Winners Cup 2018.
West Deva a avut următorul lot la Varna: Andrei Paul Neag, Andras Kelemen (portari), Iulian Răvoiu, Bogdan Ciocănel, Alin Bugălă, Andrei Negară, Marian Măciucă, Ionuţ Florea, Emil Vârtan şi Liviu Roxandari. Antrenor este Petru Voica şi team manager este Eduard Kovacs.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicate de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal

Echipa AS Foresta Lunca, începând cu data de 27.05.2018, nu va mai putea juca până la achitarea tuturor taxelor şi...

FOTBAL, Liga a IV-a: CS Hunedoara este campioana judeţului

Echipa din Hunedoara antrenată de prof. Mircea Alic jr. este câştigătoarea Ligii a IV-a, ediţia 2017-2018, încă din etapa trecută....

Un nou mamifer preistoric, descoperit pe teritoriul Geoparcului Dinozaurilor

O nouă descoperire din Geoparcul Dinozaurilor Ţara Haţegului aduce informaţii inedite despre viaţa existentă pe fosta insulă a Haţegului, acum...

Închide