Sport

Fotbal pe plajă. A fost bine, dar nu destul

Singura reprezentantă a României în ediția din acest an a Cupei Cam­pionilor Europeni la fotbal pe plajă (Euro Winners Cup), desfășurată în localitatea portugheză Nazare, a terminat competiția pe poziția a 14-a (din 36 echipe participante).

De șase ori
În meciul pentru locul 13, ACS West Deva a condus atât la finalul primei reprize, 2-1, cât și la intrarea în cea de-a doua pauză, 4-3, însă în ultima parte nu a reușit să mar­che­ze și par­tenera de joc, Spartak Varna a câș­tigat cu 6-4. Rezultatele înre­gis­trate de echipa ACS West Deva în ediția din 2024 a Cupei Campionilor Europeni: în faza grupelor, în Grupa I (locul 2): 5-2 cu BSC Husty (Slovacia), 5-10 cu Farmae Viareggio (Italia), 6-2 cu Mouilleron SF (Franța), în Op­ti­mile de finală: 2-6 cu ASD Napoli (Italia), iar în meciul pentru locul 13, 4-6 cu Spartak Varna (Bulgaria).

ACS West Deva a fost prezentă de șase ori în competiția echivalentă cu Liga Campionilor din fotbal – în edițiile din 2017, 2018, 2020, 2022, 2023 și 2024. Cel mai bun parcurs l-a reușit în urmă cu șase ani, atunci când s-a clasat pe locul 10.
Lotul echipei din Deva a fost următorul: Portari: Valentin Dumitrică, Rainer Andre Farias De Sousa ( jucător din Brazilia), Andras Kelemen; Jucători de câmp: Enis Bolat, Luan Jose Da Silva (Brazilia), Liviu Herci, Joao Marcos Marques Araujo (Brazilia), Marian Măciucă, Fabricio Soares Silva (Brazilia), Mihai Voica, Daniel Zaharia, Cosmin Zamfir. Antrenor: Ionuț Florea, team manager, Eduard Daniel Kovacs. (N. Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura